Uutisia

Suomi on julkaissut eilen, Suomalaisuuden päivänä, uuden kokoelman Suomi-emojeita. Pesäpallo pääsi mukaan arvostettuun joukkoon, kun Finland emoji -kokoelma täydentyi 17 kesäteemaisella emoji-kuvasymbolilla. Suomi julkaisi ensimmäisenä maana maailmassa valtiolliset emoji-kuvasymbolit joulukuussa 2015.
Pelikaveriksi saapuu Ruskon Pallon joukkue. Äffät ehti pelata jo ekan pelinsä Sariola turnauksessa ja nyt on sitten sarjapelien aika.
Tällä viikolla käynnissä oleva kisa on kerännyt tämän päivän TS:n mukaan jo runsaat 3 414 000 koppia. Tuloksesta puuttuu siis kahden päivän kopittelut.
Ensimmäiset Puma-tuotteet tulevat painosta ensi viikolla. Nyt avataan uusi tilausmahdollisuus, tilaukset tulee tehdä viimeistään 20.5. mennessä.
Tiistaina 10.5. pelataan ensimmäiset pelit lukion poikien sarjassa, jossa on mukana 7 joukkuetta. Keskiviikkona 11.5. vuorossa on lukion tytöt, joukkueita sama määrä ja molempien loppuottelut pelataan torstaina 12.5.
Kopitellaan koulussa liikuntatunneilla, välitunneilla ja vapaa-aikana yksin tai kaverien kanssa millä tahansa pallolla. Tarkoituksena on lisätä lasten päivittäistä liikuntaa ja samalla vahvistaa luokkahenkeä.
Turun pojat jäivät juoksuitta tässäkin kohtaamisessa, sen verran tiivistä ulkopelaamista keltapaidat esittivät.
Kiitos kaikille alustavaan ohjelmaan korjauksia ilmoittaneille. Nyt pitäisi olla valmis ja ensimmäinen ottelukin pelataan jo huomenna, eli korkea aika!
Kupittaalla kiilaan juoksee nimekäs ja vahva Hyvinkään Tahkon ykkösjoukkue. Ottelu alkaa jo klo 12.00.
Helatorstaina pelattiin neljän naisjoukkueen voimin alueen mestaruudesta. Kottaraiset hävisivät ensimmäisen ottelunsa ja päätyivät pronssipeliin aurinkoisella Mynämäen stadionilla.
Ennen miesten harkkapeliä nuorisotuomarit saivat evästystä Jukka Laaksoselta ja pelin alettua C-pojat tutustuivat tulostauluun ja musiikkilaitteisiin.
Helatorstaina pelataan Mynämäellä naisten aluemestaruusottelut. Turun naiset ovat mukana gameissä.
Vastaansa joukkue saa viime kaudesta muuttuneen Loimaan miehistön. Peli alkaa klo 18. Kentällä on vilinää muutenkin, sillä...
Varsinais-Suomen Pesiksen järjestämä koulutus järjestettiin eilen Kupittaalla. Ohjelmassa oli niin teoriaa kuin käytäntöäkin.
Tuttuun tapaan koulut mittelevät toukokuussa toisiaan vastaan ja tuomareina toimivat seuran omat nuoret ja varttuneemmatkin.