Miehet Maakuntasarja

Kaudella 2019 pelataan taas Turussa miesten maakuntasarjaa

 

Akatemiaksikin kutsuttu miesten maakkari palaa jälleen intoa puhkuten kauteen 2019. Kaudella 2018 joukkue sijottautui oman lohkonsa kärkipaikalle ja pelasi Pomarkkua vastaan nousuottelun kesän lopussa.

Valitettavasti useat alaraajavammat, sekä urheilujuomatiivisteen väärä sekoitussuhde avittivat Pomarkun Pyryn voittoon tässä titaanien kamppailussa.

Kaudelle 2019 rakennetaankin nyt entistä nälkäisempää, entistä komeampaa ja ennen kaikkea entistä vanhempaa joukkuetta. Seuran puheenjohtajan sanoin "Eihän se ole joukkue eikä mikhään, jos ei numeroiden 1-4 yhteisikä ole 100 vuotta. Tavoitteena on tällä kaudella saada sama lukema, mutta numeroilla 1-3!"

Useat lähteet ovatkin raportoineet, että Akatemian joukkue on talvikaudella treenannut jo kaksi kertaa, joista toisessa paikalla oli myös seuraikoni Joakim Svärd. Huhujen mukaan "Jocke" oli treenien jälkeen ollut jopa hikinen. Tämä johtunee Rieskalähteen alasalin väärin säädetyistä pattereista.

Jos olet siis melkein 30 vuotta täyttänyt, mielellään toki lähemmäs 40 vuoden ikäinen mies ja omaat edes puolet siitä kokemuksesta mitä Mika Rantamaa väittää omaavansa, voit ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan ja keskustella try-out sopimuksesta.

Akatemia toivoo pelaajiltaan myös erittäin huonoa huumorintajua, sekä verbaalisesti lahjakkaita yksilöitä. On myös iso etu jos et osaa pelata sököä, mutta olet kuitenkin valmis oppimaan sitä.

Joukkueen JOHTAJA on Jose Hollingworth aka "Mursu" 

050-5296511

Tämäkin urhoollinen mies pyrki viime kaudella Akatemiaan. Ei ollut näyttöjä, joten tehtiin hänestä pelinjohtaja