Varsinais-Suomen Urheilugaala livenä etäyhteyksin

29.1.2021

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkitaan vuonna 2020 menestyneitä urheilijoita ja urheiluvaikuttajia.

VARSINAIS-SUOMEN URHEILUGAALA 31.1.2021 LIVEKATSOMON KAUTTA - WARM UP KLO 16.30 

Tänä vuonna tiketit eivät lopu kesken, sillä Varsinais-Suomen Urheilugaalaa juhlitaan virtuaalisesti. Maakunnan suurimpaan urheilun respect juhlaan pääsevät osaksi aivan kaikki halukkaat, kun tammikuun viimeisenä päivänä Rajupajan Turun studiossa toteuttava gaala lähetetään suorana TV-lähetyksenä livekatsomo.fi -alustan kautta.

Katsojien ei tarvitse tyytyä vain seuraamaan gaalaa kotisohvilta, sillä heidän on myös mahdollisuus olla osa suoraa lähetystä. Vuoden alussa varsinaissuomalaiset urheiluseurat on haastettu mukaan Suomen suurimpaan TikTok -tanssiin. Seurat, joukkueet tai treeniryhmät, jotka ovat lähettäneet videoimansa tanssin, tulevat näkemään itsensä livelähetyksessä. Suorassa lähetyksessä voi myös äänestää vuoden 2020 sykähdyttävintä urheilutapahtumaa, lähettää somekuvia kotikatsomoista tai onnitella menestyneitä urheilijoita chatin välityksellä.


Suora lähetys Rajupajan Turun studiolta
välitetään kotisohvallesi 31.1.2021 klo 16.30


osoitteessa livekatsomo.fi

Varsinais-Suomen Urheilugaalan järjestää Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.  Järjestäjäkumppaneina toimivat Turun Urheilutoimittajien Kerho ry ja Turun kaupunki.