Puurojuhlassa nautittiin yhdessäolosta

13.12.2018

Kaikki palkitut
Kaikki palkitut
Pallosilmät
Pallosilmät

Joulupukki jakamassa lahjoja
Joulupukki jakamassa lahjoja


Uusi paikka Kahvitella Leaf Areenan kupeessa loi mainiot puitteet seuran puurojuhlan viettoon. Puuro maittoi kaikille samoin kuin glögi ja joulutorttu.

Paikalle oli kerääntynyt n. 70 osallistujaa eri joukkueista. Puheenjohtaja Joseph Hollingworth toivotti kaikki tervetulleiksi ja samalla annettiin piirustuskisan aiheet ja kynät alkoivatkin sauhuta ja kuvia syntyi kovaa vaihtia.

Puuronsyönnin jälkeen vuorossa oli palkintojenjako ja aloitettiin perinteisistä Pallosilmäpalkinnoista.

Tänä vuonna palkitut olivat nämä:

G-ikäiset                                        Joona Junttila

F-tytöt                                            Saana Huhtasalo

F-pojat                                           Pepe Ala-Miekkaoja

E-pojat                                           Kalle Nurmi

D-pojat                                           Noa Aura

C-pojat                                           Miko Saarinen

B-pojat                                           Frans Mörönen                    

Naiset                                             Jutta Mäkynen

MMK                                               Eevertti Siltala

MSS Karjut                                    Eemil Hakoniemi

 

Tämän jälkeen palkittiin Josen ja Lasse Suvannon toimiessa palkintojen jakajina:

Vuoden nuorisotuomarina C-poikien Erkka Laiho,

ja kolme monessa mukana ollutta miestä: Jani Kapuinen, pelinjohtajana B-p. ja miesten mk-sarja ja myös miesten ss-sarja ja lisäksi Jani toimi toisen palkitun Ville Veijalaisen kanssa keväällä tekonurmen kentän paikkauspuuhissa. Villen toimesta saatiin myös tulostaulun ledit uudelleen asennettua ja näkyvyys parani huomattavasti. Syksyn päätteeksi Ville nikkaroi vielä meille uudet penkit, eli ensi kaudella voidaan turvallisin mielin istuskella niillä katsomassa pelejä. Samalla palkittiin myös Alpi Virtanen, joka toimi C-poikien valmentajana ja samalla oli mukana myös nuorempien valmennuksessa. Hän myös toimi koko kauden seuran harrastepesisjoukkueen Tupeloijat yhdyshenkilönä ja kokoajana.

Vuoden läpimurtopalkinnon nouti Karjujen liukas kärkimies Henri Holmberg. Mies sijoittui tilastoissa tuotujen juoksujen sarjassa todella hienosti ja samalla hän hoiti ulkokentällä linjassa suurta tonttia varmoin ottein.

Vuoden pesisperhe kiertopalkinnon sai tänä vuonna perhe Viksten, jossa kolme lasta pelaa eri joukkueissa ja vanhemmat toimivat aktiivisesti joukkueiden taustoissa.

Vuoden Turku-Pesisläinen kiertopalkinto ojennettiin monitoiminaiselle Sirkka Niemiselle, jolla hallussa on joukkueiden harjoitus- ja pelivuorot, kioskin toiminta sekä varusteiden tilaukset. Tänä syksynä varusteiden tilausten hoitamisen Sirkka on opettanut seuraajalleen Sanna Veijalaiselle.

Naisten joukkue oli järkännyt 15 kysymyksen tietovisan ja koko osallistujakaarti oli mukana miettimässä vastauksia. Parhaiten vastanneille joukkueille annettiin myös palkinnot.

Piirustuskisassa oli paljon osanottajia ja aiheesta Joulu ja Turku-Pesis saatiin monenlaisia erilaisia piirroksia. Neljässä sarjassa palkittiin sarjan paras piirrros äitien toimiessa palkintoraadissa.

Illan päätteeksi Joulupukki, Joulupukki laulun myötä saapui myös joulupukki ja pikkupaketit vaihtoivat omistajia. Paketeista paljastui paljon erilaisia juttuja ja riemu oli katossa.

Tämän jälkeen ilta oli paketissa ja jokainen siirtyi koteihinsa yhtä kokemusta rikkaampana.

Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja Ihanaa Joulun odotusta kaikille!