Virkamiespalloa, jäiset pingviinit ja sirkuslaiset

3.9.2017

Circus Ciriola Kokkolasta
Circus Ciriola Kokkolasta
Iloiset Pingut Kajjaanista
Iloiset Pingut Kajjaanista
Laaka-Flikat (ko)? huomio!
Laaka-Flikat (ko)? huomio!

Ladypesikseen tänä vuonna osallistuneet 37 joukkuetta nauttivat täysillä peleistä ja pukujen esittelystä. Monenlaista kirjavaa asua olivat naiset askarrelleet.

Pelejä pelattiin kaikilla kuudella kentällä täydet 9 eli 54 kpl lauantaina. ja vielä kuusi sunnuntaina.

Jotkut saattoivat haroa silmiään nähdessään Kupittaalle turnaukseen osallistuneet joukkueet. Puolijoukkuetelttaa pystytettiin kentän laidalle ja sotilaallisessa marssijärjestykessä saavuttiin kiilaan. Hanhein ylilennon ajan oltiin käsi lipassa : huomio ylilento!

Parhaat puvut palkittiin: ykköspalkinnon vei Kokkolan Circus Ciriola ja toiseksi tuli Merimaskun Ahdottarien kodinturvajoukot.

Turnaustunnelmasta nauttivat myös Toistpuoltjokkee kahdella ottelullaan sekä KoHu voittamalla kaikki kolme peliään. Sarjataulukoita peleistä ei tehty, toki kaikki tulokset otettiin ylös ja riemu oli rajatonta yksittäisissä suorituksissa. Osa joukkueista on harjoitellut ja pelannutkin kesän aikana, osa porukoista on koossa vain tätä turnausta varten.

Ottelun tuomaritehtävissä häärivät meisten joukkueiden pelaajat ja apuna heillä oli muutama nuorempi ja vanhempikin tuomari. Kaikki pelit saatiin tuomaroitua, kiitos kaikille päivän aikana venyneille toimijoille. Kenttämiehinä häärivät Lauri ja Marko Saarni ja Jaakko Leppäniemi. Apuun hälytetty Matti Vaininen pääsikin tuomaritehtäviin.

Kioskin antimet maistuivat ja onnellisia arpajaisvoittajia nähtiin myös. Turnauksen jälkeen osa porukoista matkasi Caribian poreisiin ja sieltä ruokailemaan. Kiitosta satoi lähtijöiden suista, ehkäpä ensi vuonna nähdään taas!

Kaiken kaikkiaan naisten pesistaidot ovat todella hyvät ja näkyy, että treenejä on vedetty ja toistoja tehty. Yhteisöllisyys ja hauskuus paistaa joukkueista ja kuulin Kirkkonummelaisten laulaneen : 20 vuotta ja mukana...eli näin kauan ollaan pelattu ainakin!