Onnistuneet caset jakoon -pilottihankeen todistus seuralle

26.1.2017

Iloista osallistujajoukkoa
Iloista osallistujajoukkoa
Illan agendaa
Illan agendaa
Sirpa ja todistus
Sirpa ja todistus

Eilen pidettiin neljän lajin yhteistyökokeilun viimeinen tilausuus Helsingissä. Mukana hankkeessa oli myös meidän seura.

Mukana oli seuroja Suomen Voimisteluliitosta, Suomen Ladusta, Suomen Palloliitosta ja Suomen Pesäpalloliitosta. Muut pesäpalloseurat hankkeessa olivat Helsingin Roihu ja Lahden Maila-Veikot. Prosessin vetäjänä toimi Ulla Nykänen Valosta, nykyisestä Olympiakomiteasta ja pesäpallon osalta Varsinais-Suomen Pesiksen toiminnanjohtaja Satu Mikola.

Pilotin tarvoitteena oli saada lisää nuoria ja aikuisia harrastajia mukaan seuroihin, oppia muilta ja jakaa seurojen hyviä käytäntöjä yli seura- ja lajirajojen.

Turku-Pesiksen kehittämishankkeena oli Kupittaa Liiga, jota työstettiin kolmessa yhteisessä tapaamisessa. Seuran puolesta tilaisuuksissa olivat Anne Aatola ja Sirpa Helin. Kesällä liiton kiitoksena pilotissa mukana olosta seura vastaanotti 1000 euron välinepaketin, jota käytettiin harrastepesiksessä ahkerasti.

Eilen pidetyssä tilaisuudessa käytiin läpi vielä eri hankkeet ja illan mittaan keskusteltiin harrastetoiminnan haasteista eri puolelta ja kuultiin upeita onnistumisia. Kaikki osallistujat saivat mukaansa kirjallisen todistuksen osallistumisesta. Kaiken kaikkiaan oli todella hienoa kuulla muiden lajienkin hienoja esimerkkejä ja toteutumia.

Eli seuralla nyt hallussaan Olympiakomitealta 25.1.2017 saatu todistus :)