Puurojuhla keräsi satakunta juhlijaa Alabamaan

23.11.2016

Pallosilmäpalkitut
Pallosilmäpalkitut
Naisten aluemestruuspronssia
Naisten aluemestruuspronssia
Emma on taitava monessa asiassa
Emma on taitava monessa asiassa
Iloisia palkittuja
Iloisia palkittuja
Joukkueen tärkeitä taustahenkilöitä
Joukkueen tärkeitä taustahenkilöitä
Tehonaiset Sirkka, Tuuli ja Sirpa Josen palkittavina
Tehonaiset Sirkka, Tuuli ja Sirpa Josen palkittavina
Onnistuin ja ehdin!
Onnistuin ja ehdin!

Tänään nautittiin yhdessä kivasta ohjelmasta, syötiin joulupuuroa ja jännitettiin ketkä tänä vuonna palkitaan.

Seuran puheenjohtaja Joseph Hollingworth toivotti satapäisen juhlaväen tervetulleeksi, jonka jälkeen illan juontajana toimiva Anne Aatola kertoi tulevan kesän haasteesta, heinäkuisesta Suurleiristä ja World Cupista. Samalla katsottiin PPL:n julkaisema uunituore YouTube -leirivideo.

Palkintojen jako aloitettiin naisten aluemestaruuspronsseilla ja samalla palkittiin myös Ikämiesten SM-mestarit Petri Hännikäinen ja Pekka Kaijula.

Joka joukkueesta palkittiin Pallosilmäpalkinnolla esimerkillinen ja rehti pelaaja:

G-ikäiset Linnea Kurki, F-tytöt Pihla Kaijula, F-pojat Sisu Kaleva, E-pojat Noa Aura, D-tytöt Edith Järvinen, D-pojat Heikki Veijalainen, C-pojat Eero Ahokas, B-pojat Otto Santaniemi, Naiset mk Noora Sjögren, NSS Anni Salo ja MSS Sami Moisander.

Tämän jälkeen palkittiin eri toimijoita:

Vuoden Nuorisotuomari:Leevi Lindstedt

Vuoden Pesisperhe: perhe Tamminen

Vuoden Junnuvalmentajat: D-p. valmentajat Jere Solla ja Alpi Virtanen

Vuoden Pesisnuori: Heikki Veijalainen

Vuoden Onnistujat: Minja Majasuo ja Otto Santaniemi

Vuoden Valmentaja: C-p. valmentaja Jani Kapuinen

Vuoden Innostajat: Emil Jansson ja Lasse Suvanto

Vuoden joukkue: C-pojat

Vuoden Turku-Pesisläinen nettiäänestyksen ylivoimainen voittaja Jani Kapuinen.

Puuronsyönnin lomassa järjestetty piirustuskilpailu sai suuren suosion, upeita kuvia syntyi seinällinen täyteen ja neljä kuvaa palkittiin seuratuotteilla. Mystisesti puuron joukosta löytyi suuri määrä manteleita, jokainen löytäjä sai suun makiaksi.

Seuraavaksi palkittiin glögipullolla ja avainnauhalla kaikki joukkueiden joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat tai muut toimijat. Lisäksi palkittiin seuran taustalla voimakkaasti vaikuttavat ja toimivat naiset: sihteeri Tuuli Jansson, sali- ja vuoroasiat, varustetilaukset ja erilaiset talkootoimet Sirkka Nieminen ja rahastonhoitaja, kotisivujen päivittäjä Sirpa Helin.

Juhlaan mukaan kutsuttu Vuoden Pesäpalloilija Emma Nieminen osoitti olevansa monitaituri, sillä pianonsoitto onnistui ja pomputusmestarikin löytyi Eero Ahokkaan parina. Emma oli myös jakamassa piirroskisanpalkintoja. Pienen haastattelun aikana Emma kertoi myös tarinaa junnuvuosista Vuoden Pelaajaksi.

Kahvi, glögi ja joulutorttu hävisivät vielä osallistujien suihin ja sitten olikin Joulupukin vierailun aika. Pikkupaketin hän oli jaksanut tuoda kaikille ja riemu oli suurta ja osa säästi paketin avaamisen kotiin.

Kiitos kaikille Puurojuhlan järjestelyissä mukana olleille, esiintyjille ja mukana olleille lämpimästä Juhlatunnelmasta. Tästä on hyvä jatkaa kohti Joulun hiljentymistä!

...johtokunnan puolesta Sirpa