Vuoden pesäpalloilijat mukana Linnan Itsenäisyyspäivän Juhlissa

11.11.2016

Juhlien isäntäpari
Juhlien isäntäpari

Emma Nieminen ja Sami Haapakoski ovat saaneet kutsun Linnan Juhliin. Näin molempien upeat otteet on huomattu myös valtakunnan huipulla.

Vuoden naispesäpalloilijaksi valittu Emma Nieminen on saanut kutsun tasavallan presidentiltä Sauli Niinistöltä ja tämän puolisolta Jenni Haukiolta itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle. Asiasta tiedotti Niemisen seura Kirittäret Jyväskylästä Facebook-sivullaan.

Turku-Pesiksen kasvatti tyhjensi palkintopöydän pesäpallokauden päätösristeilyllä. Nieminen palkittiin ensimmäistä kertaa Suomen mestarina, vuoden naispesäpalloilijana, tilastovoittajana 141 kärkilyönnillään ja pelaajien valitsemana parhaana sekä sisä- että ulkopelaajana.

Superpesis on tunnetusti Suomen suosituin naisten palloilusarja. Niemisen itsensä lisäksi tasavallan presidentin huomionosoitus on merkittävä niin Kirittärille seurana kuin koko naispesäpallolle.

– Huikea juttu! Onnittelut Emma Nieminen! Suuri arvostus pelaajalle ja myös naisten Superpesikselle. Ehkäpä myös meidän joukkueelle, Kirittärien Facebook-sivulla todetaan.

Kutsun itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle sai myös miesten vuoden pesäpalloilijana palkittu Sami Haapakoski.

lähde: www.pesis.fi

LÄMPIMÄT ONNITTELUT MOLEMMILLE HUIPPUPELAAJILLE JA HEIDÄN LÄHEISILLEEN!