Kevätvuosikokouksessa kaikki hyvin

1.4.2016


Keskiviikkona saatiin sitten viime kausi viimein puikkoihin, kun tili- ja vastuuvapaus myönnettiin johtokunnan jäsenille positiivisen tuloksen ja ilmapiirin vallitessa.

Toimintakertomus toi jälleen esiin sen, että paljon on tehty ja tapahtunut viime kauden aikana, ja kun sen yksiin kansiin kokoaa, niin ei kuin vain ihmetellä että mihin sitä kaikkeen on pystytty ja keritty ja suurimmalta osin myös onnistuttu :)

Tuleva kausi on kohta jo alkamassa ja kuumeisesti taustaryhmä rakentaa työkaluja tämänkin kauden onnistumiseen. Ilmari -laskutusohjelma on jo otettu haltuun ja jäsenmaksut ja varustetilaukset ovat käynnissä. Tässä meillä on oiva tiimi toimessa : Pia Tamminen ja Tuuli Jansson ja varustetilauksissa myös Sirkka Nieminen. Kun Intersport Skanssin kanssa saatiin asiat sovittua, niin nyt voidaan jo käydä liikkeessä sovittamassa Puma-asuja ja hypistelemään myös Karhun pesisvälineitä.

Kupittaa Liigan ilmoittautuminen saatiin käyntiin, nyt tulevana viikonloppuna saadaan myös lasten ja aikuisten harrastetoimintojen ajat, paikat ja hinnat koottua yhteen ja saadaan sekin ilmoittautuminen käyntiin. Tarkkaavaiset ovatkin jo huomanneet uuni tuoreessa TOKin asiakaslehdessä mainoksen meidän toimista.

Lisenssikausi on käynnistynyt, lisenssiasioita hoitaa Sirpa Helin ja hän tulee olemaan joukkueisiin yhteydessä ensi viikon aikana. Lisenssikausi ei katkea, kun lisenssit maksetaan huhtikuun aikana. Aikuiset pelaajat maksavat lisenssinsä itse viime kauden tapaan, junnujoukkueiden maksun hoitaa seura. Tähän siis palataan kohta.

Sariola-turnaukseen on saatu vastustajia joukkueiden toimesta ja samana päivänä päätettiin pitää myös  joukkueiden kuvaukset. Eli kun joukkueet ovat jo valmiiksi paikalla niin kuvataan edustusasuiset joukkueet samalla. Saman tien saadaan kuvat käyttöön kausiohjelmaan, joka pyritään saamaan valmiiksi heti kauden alkuun. Sitä projektia hoitaa Sirkka Nieminen ja mainoksia siihen kerätään tuttuun tapaan niin, että tuotto menee sen hankkineen joukkueen hyväksi. Tästäkin lisää joukkueen edustajille myöhemmin.

C-pojat osallistuvat Sariolaturnauksen aikana alueen C-B -ikäisten alueleirille Tampereella. Joukkue on matkassa lähes täydellä miehityksellä ja edustuskuvan otto tapahtuu siis Mansen maisemissa. Turnauksessa saa hyvä pelikokemusta heti kauden alkuun. Joukkueella on haussa vielä tuomarileirille osallistuva tuomari.

Tuomarikoulutuksessa oli mukavasti väkeä, ja kuulin myös, että osa oli osallistunut alueella olleeseen koulutukseen, kun oli Turun päivänä ollut estettä, hyvä niin. Saan piakkoin listan kaikista tuomareista ja sitten voidaan alkaa ohjelmaa suunnittelemaan. Osa tuomareista on lähdössä Loimaan alueleirille tuomaroimaan, sinne ilmoittautuminen on alkanut 1.4.

Olisikohan tässä tietoa jaettuna, kuluva huhtikuu on siis helteistä touhua taustajoukkuen puolesta. Kun Susanna saadaan rinkiin mukaan, niin taito ja osaaminen lisääntyy silmisssä! Toivotaan, että ringeten suomenmestaruus matkaa Raisioon. Ratkauspeli onkin 3.4. klo 14.30 Raisiossa, kun  tänään lauantaina RNK tasoitti voitot 2-2.

..kootuin teoksin Sirpa