Leiri- ja kilpailuinfoa ensi kesäksi

10.1.2016


Loimaalla 17.-19.6.2016
Loimaalla 17.-19.6.2016

Eilen Jokioisilla pidetty kolmen alueen yhteinen kohtaaminen toi paikalle n. 50 henkeä Etelän Pesiksen, Hämeen ja Varsinais-Suomen eri seuroista. Tilaisuudessa saatiin katsaus tulevaan kauteen.

Perintenen G-D-ikäisten alueleiri järjestetään Loimaalla poikkeukselliseen aikaan eli perjantaista 17.6. - sunnuntaihin 19.6.2016 eli aivan Juhannuksen alla. Paikalle toivotaan saapuvan 75 joukkuetta. Ilmoittautuminen alkaa leirille 1.3. ja järjestelyt ovat jo täydessä käynnissä Varsinais-Suomen Pesiksen ja Loimaan Palloilijat Junioripesiksen yheistyöllä.

Tampereella järjestetään puolestaan C-B -ikäisten leiri 22.-24.4.2016 ja tiloja on varattu 30 joukkueelle.

Yhteiset Pallot lajiyhteistyön lentis-pesis tuloksena järjestetään Vappuleiri Varalassa 30.4. - 1.5. ylä- ja ala-astelaisille.

Perinteinen C-aluejoukkueturnaus jälleen syksyllä Tampereella 3.-4.9.2016.

---

Kilpailutoiminnasta saatiin myös aimo annos tietoa. Junnujen osalta pyritään järjestämään yhteistä kilpailutoimintaa vaikka onkin kaksi maakuntaa (V-S ja E-P) sitä järjestämässä. Pyritään yhtenäistämään kilpailusäännöt ja tiettyjä hyviä käytäntöjä jatketaan edelleen, kuten Ylialueelliset sarjat ja syksyn myllytyssarjat. Uutena esiteltiin D-ikäisten Poolijärjestelmä, jossa ensin pelattaisiin alkulohkot touko-kesäkuussa ja sen sijoituksen perusteella jatkopelit.elo-syyskuussa. Pilottina yritetään myös toteuttaa alueen Itä-Länsi-ottelu jossakin junnuikäluokassa.

Perinteinen Junnupalaveri järjestetään 12.4.2016, paikka vielä avoin, varaa ilta tähän. Tilaisuudessa käsitellään yli-ikäisyyshakemukset ja julkistetaan alustavat sarjaohjlemat junnujen osalta.

Lisätietoja näistä kaikista lähemmin, nyt asioita kirjaili Sirpa

lue lisää tästä