Uuden kauden kimppuun Jokioisilla lauantaina 9.1. seurojen kesken

7.1.2016


Etelän Pesis, Hämeen Pesäpallo ja Varsinais-Suomen Pesis tekevät tulevasta kaudesta alkaen yhteistyötä leiri- ja kilpailutoiminnan osa-alueilla. Tämä näkyy selkeimmin yhteisinä alueleireinä sekä sarjatoiminnassa.

 

Etelässä on jo joitakin vuosia ollut C-ikäisten alueleiri. Nyt myös Hämeen ja Varsinais-Suomen joukkueet pääsevät tähän mukaan ja lisäksi tätä alueleiriä laajennetaan B-ikäsillä. Näinpä tarjolla on uudenlainen alueleiri 22.-24.4.2016. Perinteinen G-D –ikäisten yhteinen alueleiri pelataan 17.-19.6.2016 Loimaalla.

Sarjatoiminnassa on useita mahdollisuuksia omista sarjoista yhteisiin tai poolijärjestelmien käyttöön eri ikäluokissa. Nämä vaihtoehdot punnitaan yhdessä seurojen kanssa ja siksi kokoontuvat yhteen Etelä-Suomen, Hämeen ja Varsinais-Suomen seurojen ja joukkueiden edustajat LAUANTAINA 9.1.2016 KLO 11-14 JOKIOISTEN PAANAN KOULULLE KILPAILU- JA LEIRI-INFOON.

Seurasta tilaisuuteen matkaavat Hämeen härkätietä Tuuli Jansson ja Sirpa Helin.

Tilaisuuden vetävät kilpailupäälliköt Päivi Hongisto ja Sami Ritola. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Järjestäjänä toimii Varsinais-Suomen Pesis.