Urheilun juhlaa Saarikentällä tänään

19.9.2015


Miesten Superpesiksen mestaruus ratkaistiin 5010 katsojan edessä tänään Vimpelissä. Henkinen kantti kesti paremmin Sotkamon Jymyllä ja viides mestruus karkasi Kainuuseen.

Ottelun alkumetreillä saatiin veret seisauttava uutinen: Vimpelin kapteeni ja tehomies Henri Puputti on sivussa ottelusta kolme päivää kestäneen 40 asteen kuumeessa... Joukkue on ottanut mukaansa ensikertalaisen juniorin Ville Takalan ja ulkopelipaikat joukkueella ovat luonnollisesti uudessa kuosissa. Vimpeli taistelee ja Ville Takala esittää pelimiehen elkeitä kylmäpäisillä ratkaisuillaan...miehestä kuullaan vielä!

Ensimmäinen jakso alkoi Vimpelin iskiessä komeat kaksi juoksua yksitellen peräperää Janne Mäkelän lyömänä. Tämän jälkeen Sotkamo kokosi rivinsä ja vei avausjakson nimiinsä vakuuttavasti 2-5. Toinen jakso käytiin pitkään 0-0 lukemissa, kunnes neljännen alkavalla Jani Komulainen jokerina astui mailan varteen ja onnistui kotiuttamaan vikkelän Niilo Piiponmäen. Tämä jälkeen syntyi vielä vapauttava toinen juoksu ja jakso Sotkamolle 0-2, kun Kosti Rautiainen kotiutti Jani Komulaisen. Pelin jälkeen kentällä kaikui : Kiitos Veto. Sotkamon Jymy nappasi Lapuan Virkiän tapaan viidennen perättäisen Suomenmestaruuden ja osa joukkueesta on ollut mukana niiden kaikkien saavuttamisessa. Kova saavutus Kainuun ylpeydeltä.

Onnittelut molemmille joukkueille hienosta taistelusta ja pesiksen pr-stä! Game Five is over...