Seuran kasvatti Emma Nieminen SM-hopealle

19.9.2015

Itä-Länsi -ottelussa Lännen 2-palkittuna
Kuva: Jarmo Nieminen
Itä-Länsi -ottelussa Lännen 2-palkittuna Kuva: Jarmo Nieminen

Tänään Jyväskylän Hippoksella jännitys roikkui ilmassa aivan ottelun viime metreille. Lapuan Virkiä oli tässä pelissä voitontahtoisempi ja vei Kullan viidennen kerran peräkkäin tuloksella 0-2 (6-9, 2-3).

Kirittäriä edustava Emma Nieminen pelasi jälleen kerran hienon ottelun nelonen hihassaan rakentaen tilanteita tehoilla 78%. Kotiin Emma ehti juosta ottelussa kerran. 23-v. Emma on kohonnut tällä kaudella naispesiksen huipulle kovalla ja pyytettömällä työllä. Kausi on ollut kokonaisuudessaan hieno ensin Halli-SMn ja 4. Itä-Länsi -edustuksen myötä.

Tänä vuonna Mestarin viittaa aseteltiin koko kauden ajan Kirittärille, mutta Lapuan Akat päättivät, että kyllä me näytetään kapteeni Saaren sanoin heti ottelun päätyttyä. Molemmat joukkueet ovat uudistuneen viime kaudesta ja molemmat joukkueet voivat olla ylpeitä saavutuksesta, jota varmasti näin pitkän kauden jälkeen juhlitaan yhdessä omien kanssa heti tänään ansaitusti.

Mikä hienointa, niin miestenkin Mestaruus on katkolla tänään Vimpelin Saarikentällä ja koko pesäpalloväki jännittää ottelun kulkua. Saarikentän yleisö on hullaantunut ensimmäisen Vimpelin kahden juoksun siivittämänä...

Lämpimät Onnittelut Emmalle upeasta saavutuksesta ja tietysti koko joukkueelle ja tietysti Lapuan Virkiän joukkueelle Mestaruudesta!