Feran kunnarit liikaa Kottaraisille, Rauma jatkoon

23.8.2015

Kapteenit hutunkeitossa
Kapteenit hutunkeitossa
Pallopojat ja tuomarit
Pallopojat ja tuomarit
Kaikkensa antaneena
Kaikkensa antaneena

Eilen pelattu ylemmän karsintasarjan toinen osaottelu tarjosi jännitystä koko rahan edestä. Varsinkin toinen jakso sai runsaslukuisen yleisön jännittämään aivan viime metreille saakka ja upeita kotiutuksia nähtiin suuri määrä.

Ensimmäinen jakso oli niukkajuoksuinen ja jaksovoittoon tarvittavat kaksi juoksua teki Rauma yksi kerrallaan. Turun jännittävimmät hetket olivat ensimmäisessä sisävuorossa, kun kaikki kolme paloa tuli kotipesään. Vaisun pelin jälkeen siis jaksovoitto 0-2 vieraille.

Tauolla molemmat joukkueet olivat päättäneet antaa parastaaan ja tulosta alkoi syntyä heti ensimmäisella sisällä kottaraiset saivat taululle komeat kolme juoksua, joista Minna Tuomarilan kolmospesän päällisellä tuli kaksi juoksua Lotta Inkisen ja Maija Oivasen tuomina. Tämän jälkeen Johanna Pelkonen kotiutti vielä Enni Lampun. Toisella sisällään Turku teki vielä kolme lisäjuoksua, ensin Minna Tuomarila kotiutti upealla 2-jatkeella Anniina Seikolan, sitten Henna Lagerbohm Tiia Ahosen ja vielä perään Enni Lamppu Lotta Inkisen. Rauma kiiri johdon toisella sisällään, kun ensin Henna Suominen yllätti kopparit 1+2 juoksuin ja heti perään Tinja Töyrylä 1+1 juoksuin ja tilanne olikin yhtäkkiä 6-7 kun vieraat tekivät kuin varkain vielä kaksi lisäjuoksua.Turku sai tehtyä enää kaksi lisäjuoksua kahdella lyöntivuorollaan, kun taas Rauma teki kaikkiaan neljä, joten toinen jakso päättyi 8-11 vieraille ja näin kottaraisten kausi päättyi kahteen otteluun, kun keskiviikkona Rauma oli voittanut vakuuttavasti 2-0 kotonaan. Vastaansa Rauma saa tänään voittajaksi selviävän Seinäjoen tai Kankaanpään.

Ottelussa oli paljon hienoa ja hyvää: Minna Tuomarila oli jälleen liekeissä lyöden kaikkiaan 5 juoksua, kärki Tiia Ahonen, Lotta Inkinen ja Henna Lagerbohm rakentelivat hyvin tilanteita ja äitiyslomaltaan paluun jokeripaitaan tehnyt Enni Lamppu rakensi ja tehot 1+1 jäävät historiaan pikku-Elvin verkkokalvoille :) Jokeriosastoa täydensi upeasti kaksi juoksua tuonut Anniina Seikola. Pelinjohtokaksikko Jerry Stenberg ja Jesse Villa saivat parvestaan irti kaiken mitä saatavissa oli.

Ihanat pallopojat (G-E-ikäiset vilpertit) saivat kunnian jakaa ottelun palkinnot:

Rauma I p. Tinja Töyrylä (1+2/2) ja II p. Julia Valtanen (4/1)

Turku I p. Lotta Inkinen (0/2) ja II p. Enni Lamppu (1/1)

Koko kottaraisten joukkue haluaa kiittää kaikkia tukijoitaan, katsojia ja kannustajia upeasta tuesta kauden aikana. Kauden mittaan joukkue on halunnut muistaa pitkäaikaisia yleisössä mukana olevia ja niinpä  Kari Lehto ja Japi Vespä saivat joukkueelta kiitokseksi kukkakimput.                                                                 ;) Sirpa