Syksyn tuomarikalenteri on julkaistu ja pari muutosta heti tehty maanantaina

8.8.2015

Pelit on jo alkaneet ja viime viikko saatiin pelattua hienosti. Nyt kalenteri on valmis ja joukkueenjohtajat ovat saaneet tehtävät jakoon omille pelaajilleen.

Ensisijaisesti syksyn tehtäviä on jaettu nuoremmille tuomareille, jotta uskallus ja komemus karttuisi ensi kautta silmällä pitäen. Valtakunnallisilla leireillä on ollut meiltä hienosti tuomareita ja sieltä saadut opit kantavat varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

Meidän aikuisten tehtävänä on tukea ja opastaa, eli tue kaveria kun siihen on mahdollisuus. Kuuluttamossa on uusia pienempiä tuomaritakkeja, joita saa lainata entiseen tapaan, muistathan palauttaa takit aina takaisin kuuluttamoon.

Syksyllä otteluita tuli Kupittaalle lisää 28 ja niissä on jaossa 101 tuomaritehtävää siten, että ihan pienempien takarajalla käytetään joukkueen vanhempia, jotka eivät siis ole mukana tässä luvussa. Kevään ohjelmassa oli 52 peliä ja 187 tehtävää. Kaikkiaan meidän tuomarit on kauden ainana tehneet lähes 300 tuomaritehtävää, kun otetaan mukaan myös turnaukset.

Syksyllä on vielä edessä valtakunnallinen Ladypesisturnaus 4.-5.9., kun Kupittalle pelaamaan saapuu 42 joukkuetta eri puolilta maata, mukana myös seuran omat kaksi joukkuetta.

Kiitos kaikille pelien järjestelytehtävissä olleille tuomareille, toimitsijoille ja vanhemmille hienosti hoidetuista ottelutapahtumista. Jatketaan samaan malliin koko loppukausi! Saimme sarjaan ihan uudenkin joukkueen E-tytöt ja heillekin on luvassa huikeita pelejä.

Syksyn tuomarikalenterin löydät tästä

t. Sirpa, tuomarivastaava