Mitalijahtiin Ouluun

25.7.2015
Nyt on kauden tärkein tapahtuma alkamassa nimittäin sunnuntaina starttaa Oulussa valtakunnallinen Nuorisoleiri, jonne myös seuran C-poikajoukkue matkaa ja osallistuu oikeutetusti leirin kilpasarjaan.

Joukkue on asettanut tavoitteet tämän leirin suhteen jo muutama vuosi sitten ja viime vuoden leirimenestystä ollaan tosissaan lähdössä parantamaan. Joukkueen vahvuus 12+3 eli valmentajat Petri Hännikäinen ja Jesper Forsman ja joukkueenjohtaja Merja Porela luotsaavat upeata joukkuetta 26.-31.7. välisen ajan Oulussa. Poikien kilpasarjassa on mukana 18 joukkuetta ympäri maata taistelemassa mitaleista.

Leirikarsintasarjassa joukkue sijoittui toiseksi heti Kankaanpään 1-joukkueen jälkeen. Huomattavaa on, että joukkue sai nipistettyä ainoana joukkueena pisteen Kamalta, sijoitukset karsintalohkossa: Kama 1 29 p. Turku 21 p. ja Hyvinkää 16 p.

Kokonais leirivahvuus on pojat 18+19 joukkuetta ja tytöt 24+33 eli yhteensä 94 joukkuetta. Leirin tuomarileirillä on mukana n. 85 tuomaria, turkulaisten kiintiön täyttää Miina Hannula. Lisäksi Turusta on mukana Saara Hannula (Mynämäen Vesan kiintiö), joka oli E-p. valmentajana valtakunnallisella Tenavaleirillä kuun alussa.

Leiriottelut alkavat jo heti sunnuntaina ja leirin Itä-Länsi ottelut pelataan torstaina. Lopulliset sijoituspelit perjantaina.

Koko taistelevalle ja upealle joukkueelle toivotamme onnea unelman täyttämiseen ja tuomareille upeita pelejä myös.

Lue leiristä lisää tästä