Naisille tärkeät pisteet sarjajohtaja Raumasta

18.7.2015

Kuviot kuntoon
Voittokiilassa
Minnalla upea lyöntipeli

Jo ensimmäinen Turun sisävuoro lupaili hyvää koko ottelulle, kun joukkue teki heti kolme juoksua. Aurinko helli koko ottelun ajan runsaslukuista yleisöä ja sarjajohtaja kaatui kotiutuskisassa.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue teki jaksovoittoon tarvittavat kolme juoksuaan heti ensimmäisellä sisävuorollaan, kun ensin Minna Tuomarila löi kolmospesän päältä maisemiin ja kotiin kiisivat Heidi Teinilä ja Lotta Inkinen.  Kolmannen juoksun löi tänään upean lukkarinpelin pelannut Maija Oivanen kapteenin Lotta Inkisen kiitäessä kotiin. Rauma sai ensimmäisen ja ainoan jakson juoksunsa toisella sisävuorollaan. Kotiin paloja tehtiin tärkeissä kohdissa ja riemukas jaksovoitto oli toteutunut 3-1 lukemin.

Toisella jaksolla kotijoukkueen terä katosi ja Rauma sai hienolla lyönnillä tehtyä jakson ensimmäisen juoksun. Kun kotijoukkueen palot jäivät välipesille eikä kotiiin oikein saatu yritettyäkään pelaajaa, jäi kotijoukkue juoksuitta koko jakson. Rauma taas teki kolmannella sisällään kaksi juoksu lisää ja näin jaksovoitto vieraille 0-3 juoksuin. Molempien supervuoro jäi laihaksi ja juoksuitta, joten siirryttiin kotiutuskisaan. Turku aloitti ensin ja sai kaksi juoksua Minna Tuomarilan ja Lotta Inkisen kotiutusten turvin. Vastustajien tulokseksi jäi yksi juoksu, joten koko ottelu Turulle 2-1 jaksoin.

Pelin jälkeen joukkueen oli vaikea pidätellä riemuaan. Ulkopelipaikat oli monilla uusia ja naiset selvisivät hienosti, erityisesti liekeissä ulkona oli siepparina pelannut kärkietenijä Iida Ritola, joka palkittiin 2-palkinnolla. Kotijoukkueen ykksöspalkinnon nouti ansaitusti kolme tärkeää juoksua lyönyt Minna Tuomarila. Rauman palkitut I-p. Jessika Sihvonen ja II-p. Enni Ranne.

Joukkue pelaa sunnuntaina kotiottelun Seinäjokea vastaan klo 13.00 alkaen, tervetuloa kannustamaan joukkuetta lisäpisteiden saalistuksessa.                     t. Sirpa