Täyttä elämää miesten maakiksessa

7.7.2015


Myös miesten maakiksessa joukkue koostuu kokeneistä pelijyristä, seuran omista B-pojista sekä mitalia tavoittelevista C-pojista. Joukkue on pelannut kauden aikana tiukkoja kamppailuja sarjapisteistä, tällä hetkellä niitä kuitenkin on kolme keväisen Humppila voiton myötä.

Joukkueen pelinjohtajina ovat toimineet Joseph Hollingworth ja Kimmo Mattila, jotka ovat myös nyt viimeisimmissä peleissä joutuneet tarttumaan myös mailaan. Uusin tulokas joukkueeseen viimeksi Ruovedelle suuntautuneessa vieraspelissä oli Timo Tinke Peltonen. Ensimmäisen komennuksen maakuntasarjaan sai myös Joonas Porela, joka pelasi kiitti ja kumarsi ottelussa ykköspalkinnon. Josella ei kuulema ollut ollut vaikeaa tehdä lyöntijärjestystä, vaan se meni pelaajien ikien mukaan nuoremmasta vanhempaan eli Joonaksesta Tinkeen. Jälleen kerran syntyi elävää pesislegendaa kerrottavaksi.

Joukkueen nuoremmat jäsenet ovat pelanneet koko kauden ajan hienosti ja kokemuksen myötä onnistumisia on tullut eri ulkopelipaikoilla ja lyöntitehtävissä. Poikien valmentajat Hänä ja Jesper ja Aleksi ovat pitäneet huolta siitä, että eri paikkoja kokeillaan, jotta kokonaispelikäsitys paranisi ja sijoittumiset nähtäisiin omakohtaisesti. Tästä on ollut hyvä Josen ja Kimmon jatkaa kehitystyötä vastuuta jakamalla.

Joukkueen mottona on ollut, että hauskaa pitää olla ja on vaikea kuvitella juurikaan muuta näiden veijareiden päästessä vauhtiin. Vastustajalla ei ole tosin ollut aina yhtä hauskaa :)

lue tilanne tästä