C-pojilla ratkaisu myös Supervuoroon eilen

1.7.2015

C-poikien viimeisestä kotipelistä SM-leirikarsintasarjassa kehkeytyi odotetun lainen trilleri. Aurinkoinen Kupittaa säteili kilpaa kotijoukkueen pelaajien kanssa pelin päätyttyä 2-1.

Ensimmäinen jakso kääntyi aivan viime metreillä vierailijoille 1-2 juoksuin. Toinen jakso käytiin tasaisin ottein, kunnes Turku kuroi ensin kahden juoksun eron ja vielä viimeisellä sisällään kasvatti kaulaa yhden juoksun verran. Jari Leväsen johdattelemana Tahkon pojat yrittivät kuroa eroa ja siinä onnistuttiinkin, kun pallo kiisi kolmosjatkeelta ulos kunnarin arvoisesti. Toista jaksoa varjosti hieman Tahkon 2-kopparin loukkaantuminen ulkopelitehtävissä, mutta se ei kuitenkaan ollut ratkaisevaa. Tiukkojen vaiheiden jälkeen Tahkon viimeinen lyöntivuoro kuivui ns. kokoon ja välipaloilla saatiin tarvittavat rastit taululle ja riemukas jaksovoitto 5-4 oli toteutunut.

Supervuorolla Turun pojille tuntui onnistuvan lähes kaikki ja tuloksena taululla upeat neljä juoksua. Tahko sai kavennettua vain yhdellä juoksulla, joten kaksi pistettä jäi Turkuun 2-1 (1-2, 5-4, 4-1) lukemin. Joukkueen pelinjohtajat Jesper Forsman ja Petri Hännikäinen olivat tuloksesta mielissään ja antoivat joukkueelle tunnustusta taisteluilmeen löytymisestä ensimmäisen hävityn jakson jälkeen.

Perjantaina joukkue matkaa vielä Loimaalle ja sitten odotellaan Oulun Nuorisoleirin alkamista.

katso taulukot tästä