Turun B-pojat mukaan B-aluejoukkueiden lopputurnaukseen Haapajärvelle

23.4.2015


Tulevana viikonloppuna Suomen parhaat B-ikäiset pojat kokoontuvat aluejoukkueiden turnaukseen. Nyt punnitaan talven mittaan tehtyjen monipuolisten harjoitusten vaikutus ja teho.

Pesäpalloliitto lanseerasi syksyllä 2014 valmennuskeskusjoukkueiden järjestelmän 1997-99-syntyneille poikajunioreille. Neljään alueelliseen leiritykseen valittiin maksimissaan 20 pelaajaa, joista 13 päämäärätietoisinta, motivoituneinta ja lahjakkainta urheilijaa pääsee mukaan edustamaan valmennuskeskustaan lopputurnaukseen Haapajärvelle tulevana viikonloppuna 25.-26.4. Samaan aikaan Haapajärvellä järjesteään myös C-tason tuomarien koulutustilaisuus.

Nyt takana joukkueilla on neljä leiritysviikonloppua ja edessä huipennus, Haapajärven lopputurnaus 25.-26.4. Lopullisiin joukkueisiin on nimetty jokaiseen 12 pelaajaa. Pelinjohtajina toimivat Antti Eteläpää (Tanhuvaara), Mika Kulmala (Varala), Jussi Parvi (Kuortane) ja Jussi-Pekka Tanskanen (Vuokatti).

Varalan urheiluopisto

Oskari Friman (Jokioisten Koetus)
Emil Jansson (Turku-Pesis)

Leevi Makkonen (Keravan Pesis-Juniorit)
Joona Peltoniemi (Mynämäen Vesa)
Eero Petäjä (Espoon Pesis)
Joonas Puumala (Kinnarin Pesis 2006, Järvenpää)
Heikki Rasilainen (Pöytyän Urheilijat)
Otto Santaniemi (Turku-Pesis)
Jere Solla (Pöytyän Urheilijat)
Veikka Teriö (Turku-Pesis)
Rasmus Tuominen (Turku-Pesis)
Patrik Vartama (Jokioisten Koetus)

Turnauksen avausottelussa kohtaavat Tanhuvaaran (Savonlinna) ja Varalan (Tampere) joukkueet lauantaina klo 9.30. Vuokatti ja Kuortane ovat vastakkain klo 11.30.

Yksinkertaisen sarjan voittajat etenevät loppuotteluun, joka pelataan sunnuntaina klo 15.30. Otteluaika on loppuottelussa 4+4 vuoroparia, muissa otteluissa 3+3 vuoroparia. Kahden jakson jälkeisessä tasatilanteessa siirrytään suoraan kotiutuskilpailuun.

Kaikki ottelut pelataan Ronkaalan hiekkatekonurmella (Veskantie 4, 85800 Haapajärvi). Turnauksen etenemistä seurataan reaaliaikaisena Veikkaus-tulospalvelussa osoitteessa http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/lista2.py.

Otteluohjelma

Lauantai 25.4.

9.30 Tanhuvaara-Varala
11.30 Vuokatti-Kuortane
15.00 Varala-Vuokatti
17.30 Kuortane-Tanhuvaara

Sunnuntai 26.4.

9.30 Vuokatti-Tanhuvaara
11.30 Varala-Kuortane
15.30 Loppuottelu

Lähteet: www.pesis.fi ja www.varsinais-suomenpesis.fi

ONNITTELUT TURKULAISILLE EDUSTUKSESTA JA TSEMPPIÄ KOKO JOUKKUEELLE PELEIHIN!

Sydän ylpeydestä pamppailen Sirpa