Uutisia

Tulevana torstaina on hieman pienempien vuoro mitellä seurajoukkueiden kesken. Turnauksessa mukana myös seuran omat E- ja F-ikäiset.
Maanantaina Impivaarassa pelattiin D-ikäisten tyttöjen ja poikien kesken. Seuran omat pojat saivat pelata kaksi peliä, josta toisesta tuli voitto ja toisesta takkiin.
Kerttulin wanhojen tansseissa yhytettiin tämä komea nelikko, joka on tavallisesti totuttu näkemään seuran väreissä Kupittaalla.
Ilmariin on avattu tämän vuoden ensimmäiset maksumahdollisuudet. Linkki on toimitettu joukkueiden edustajille ja maksuaikaa on 28.2. saakka.
Tulevana maanantaina Impivaaraan kokoontuvat alueen D-ikäiset seurajoukkueet pelaamaan. Seuran järjestämässä turnauksessa mukana on myös omat D-pojat.
Tänään julkaistiin C-poikien lohkojaot. Turun pojat pelaa lohkossa F ja joukkueen tavoitteena on päästä mukaan Oulun Nuorisoleirin kilpasarjaan.
Etelän, Satakunnan ja Varsinais-Suomen C-ikäiset aluejoukkueet kohtaavat jälleen perinteiseen tapaan hiihtolomalla. Nyt pelataan keskiviikkona 22.2. Porin Karhuhallissa.
Kuluneena viikonloppuna Varalan urheiluopistolla oli kuhinaa pesisväen kokoontuessa sinne. Lauantaina palaverissa tapasivat valtakunnallisten pesisleirien järjestäjät ja la-su suoritettiin Junioripesisvalmentajatutkintoa.
Syksyllä tiedettiin, että joukkueen rungosta moni pelaaja on lopettamassa uraansa ja koko pelinjohtokuvio muuttumassa. Toiveena oli kuitenkin uusien pelaajien innostuminen mukaan, mutta näin ei käynyt.
Viikolla käytiin tsekkaamassa, miten Kupittaan kuuluttamo on selvinnyt talven yli. Hieman viileissä puitteissa meitä lämmitti uudet haasteet ja mietteet.
Seuran C-pojat ovat harjoitelleet hurjasti ja kesän Nuorisoleiri Oulussa siintää niin pelaajien kuin valmentajienkin mielessä. Kesällä Kupittaalla tullaan näkemään myös kaukaisempia seurajoukkueita.
Kesän tuomariasioista pidettiin eilen tuttuun tapaan palaveria. Uutta ja ihmeellistä tulevalle kaudelle ei ole luvassa, korttikoulutukset on varattava kevään kuluessa.
Eilen pidettiin neljän lajin yhteistyökokeilun viimeinen tilausuus Helsingissä. Mukana hankkeessa oli myös meidän seura.
Eilen Logomossa järjestetyssä Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittujen lavalle nousi myös meidän tehonainen. Gaalassa palkitaan vuosittain alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot ja eilen paikalla oli runsaat 700 juhlijaa.
Eilen pidettiin ensimmäinen organisaation kokous ja leirinjohtaja Anne Aatolan johdolla käytiin läpi leirin nykytilannetta. Paljon on jo leirin eteen tehty ja nyt on aika aloittaa myös seuran osalta työt.