Lasse Suvanto jatkaa seuran puheenjohtajana

28.10.2022

Eilen pidetyssä seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa valinta oli yksimielinen. Samalla johtokuntaan tuli hieman muutoksia.

Monivuotiset johtokunnan jäsenet Tuuli Jansson ja Sirkka Nieminen jäivät pois, mutta jatkavat edelleen työtä seuran taustalla.

Johtokunnassa jatkavat edelleen Sirpa Helin, Joseph Hollingworth, Jani Kapuinen, Hanna Kiviharju ja Pia Tamminen. Uudeksi varajäseneksi valittiin Antti Hirvonen. Kokous antoi johtokunnalle valtuudet täydentää itseään yhdellä varsinaisella ja yhdellä varajäsenellä.

Vuosikokousta edeltävässä joukkueen edustajien tapaamisessa käytiin läpi tulevan kauden suunnitelmia ja saatiin näin toimintasuunnitelma ja talousarvio tarkennettua ja nämä molemmat hyväksyttiin vuosikokouksessa, jossa paikalla oli kymmenen jäsentä.

Samaten hyväksyttiin tilikauden 2020-2021 tilipäätös ja toimintakertomus ja annettiin johtokunnalle vastuuvapaus. Toiminnantarkastajina jatkavat Maarit Helin ja Tapio Svärd, varalla Maija Oivanen.

Jäsenmaksuihin ei tullut indeksikorotusta, vaan ne pysyvät samoina: 60 e pelaava jäsen, 30 e ei pelaava. Kannatusjäsenmaksu 25 e.

Kiitos kaikille kokousosallistujille, tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta

t. Johtokunta