Uutisia

Valtakunnallinen Naperoleiri Kankaanpää-Pomarkku akselilla järjestetään 31.7. - 4.8. välisenä aikana. Leirille lähtee myös meidän F-joukkueen pelaajia Mynämäen Vesan F-poikien joukkueeseen.
Viime vuonna suuren suosion saanut Laukaan leiri järjestetään 26.-28.7.välisenä aikana. Meidän E-tytöt osallistuvat nyt toista kertaa upeissa puitteissa järjestettävään leiriin.
Karjujen pelissä Jampalle luovutettiin B-poikien lahjana uusi viuhka. Tällä viikolla häntä muistettiin myös seuran puolesta.
C-pojista lähtee Miko Saarinen ja Mikael Tamminen täydentämään Manse PP;n pelisarjan joukkuetta. Huoltajaksi lähtee Pekka Saarinen.
Viime viikon keskiviikkona pelattiin turnausta Kupittaalla 3 eri kentällä. Jokaiselle joukkueelle tuli 2 peliä ja riemu oli suurta onnistuneiden kiinniotteojen, heittojen, lyöntien tai ehtimisten vuoksi.
Meiltä lähtee leirille 8 poikaa ja 4 poikaa tulee mukaan joukkuevahvuuteen Ruskolta.
Laitoin tuomarikalenterin loppukesän osalta näkyviin, siellä on vinolla vielä tietoja, jotka tulee muuttumaan, koska B-pojat pelaa samaan aikaan. Koitan saada nimettyä muita heidän tilalleen.
Länsi käänsi ottelun lopulta voitokseen toisen jakson upealla nousullaan. Lähes 4000 silmäparia seurasi kiivasta taistelua ja nautti täysillä ottelun tunnelmasta.
Pienpeliturnaus G, F - junnut sekä E-tytöt. Mukana on 10 joukkuetta, josta kaksi on omia.
Tällä viikolla on ollut hiljaisempaa pelien osalta ja näin meille on jäänyt aikaa aloittaa lähes lahonneiden lautojen vaihto pukusuojien ja kioskin edestä.
Leirillä pelataan ja tehdään myös paljon muuta... leiri on parasta koko kesässä ja leirillä joukkue hioutuu ja valmistautuu syyskauteen..
Tänään alkaa alle 12-v. valtakunnallinen Tenavaleiri Espoossa. Jo kauan odotettu leiri on siis alkanut ja odotukset ovat kovat.
Alemmassa jatkosarjassa pelit aloitetaan siis Juhannuksen jälkeisenä tiistaina, kun vastaan saapuu Kupittaalle Hyvinkään Tahko 2.
Turku-Hyvinkää ottelu pelataan ensi tiistaina 25.6. klo 18.00 Kupittaalla.
Heinäkuun alussa pelattavat Itä-Länsi -ottelut kokoavat pesiskansan tällä kertaa Seinäjoelle. Tänään julkaistuiden joukkueiden mukana on myös Kupittaalla esiintyneitä pelaajia ja tuomareita.