Joseph Hollingworth jatkaa seuran puheenjohtajana

24.11.2017

Jose Suurleirin talkootilaisuudessa
Jose Suurleirin talkootilaisuudessa
ja pelipaidassa
ja pelipaidassa

Eilen vietettyssä seuran syyskokouksessa oli mukava määrä osallistujia ja tulevan kauden toimista käytiin rakentavaa keskustelua.

Johtokunnassa nyt vuoden vaikuttanut Lasse Suvanto valittiin seuran varapuheenjohtajaksi ja hänet valittiin alkuviikosta myös V-S Pesiksen johtokuntaan Josen tilalle. Kaikki erovuorossa olleet johtokunnan jäsenet valittiin uudelleen jatkoon.

Johtokunnassa jatkavat siis Sirpa Helin, Petri Hännikäinen, Tuuli Jansson, Jani Kapuinen, Sirkka Nieminen ja varajäsenenä Maija Oivanen. Uudeksi varajäseneksi valittiin Pia Tamminen.

Tulevalla kaudella seuralla on joukkueet seuraavasti:

G ja F-sekajoukkue, F-pojat, E-pojat, E/D-tytöt, D-pojat, C-pojat ja B-pojat, jotka osallistuvat myös B SM-sarjaan yhteistyössä Pöytyän kanssa, pelinjohtajana tietysti jatkaa Jani Kapuinen.  Samaiset nuoret pelaavat myös aikuisten sarjoissa maakista tai suomaria taitojen ja kykyjen mukaan. C-pojissa on myös yhteistyötä Pöytyän kanssa, eli meidän pojista osa pelaa Pöytyällä C-p. leirikarsintasarjaa myös.

Naiset pelaavat suomensarjassa saatuaan anomuksesta paikan kyseiseen sarjaan. Pelinjohtajana ja valmentajana toimii itse Karjuissa pelaava Jesper Forsman ja joukkueenjohtajana Peppi Kaavi ja rahastonhoitajana Marianne Hietanen. Naisten maakuntasarjan osalta tehdään farmisopimus Merimaskun Ahdon kanssa, eli kaikki naiset pääsevät pelaamaan ja nuorille taataan mahdollisuus suurimpiin haasteisiin.

Miesten suomensarjajoukkue vietti menneenä viikonloppuna saunailtaa ja tuleva joukkue alkaa olla kasassa ja täynnä intoa uuden kauden kynnyksellä. Pelinjohtajana jatkaa seuraikoni Petri Hännikäinen apunaan Jose ja huoltajana Timo Tinke Peltonen.

Seuralla on myös miesten maakuntasarjapaikka, jossa pelaa B- ja C-poikia yhdessä hieman vanhempien konkareiden kanssa. Viime kaudella joukkueessa tapahtui huimaa kehitystä ja samoilla askelmerkeillä jatketaan.

Seura tulee jatkamaan myös lasten pesiskouluja ja Kupittaa Liigaan pyritään saamaan lisää joukkueita ja aikuisten harrastepesistä jatketaan myös. Viime kaudesta saatiin paljon oppia ja näitä pyritään käyttämään uutta kautta suunniteltaessa.

Erilaisia seuran sisäisiä koulutuksia tullaan lisäämään: toivottiin mm. tuomaritoimintaan ja kirjuritoimintaan koulutusta (pieni kirja ja Online-ohjelma nyt naiset, miehet ja B-SM). Nämä tullaan järjestämään varmasti, samaten ollaan vailla otteluiden kuuluttajia, eli jos tunnet osaavasi /haluavasi kehittyä tällä saralla, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Myös valmentajien koulutukset tulevat muuttumaan ja pyrimme tähänkin ketterästi vastaamaan.

Seuraavaksi seuraväki kokoontuu tulevana keskiviikkona seuran Puurojuhlaan, jonne on tulossa n. 80 osallistujaa. Ohjelmassa on palkitsemista ja kiitosta sekä Joulumielen kohotusta.