Uutisia

Hienossa gaalatilaisuudessa huomioitiin menestyjiä niin kentiltä kuin kenttien ulkopuolelta. Vuoden naispelaajaksi Varsinais-Suomessa arvostettiin Mynämäen Vesan superpesisjoukkueen Mari-Ann Lehtinen, vuoden miespelaajaksi Pöytyän Urheilijoiden ykköspesisjoukkueen Niko Julin, vuoden C-tyttöpelaajaksi Pöytyän Urheilijoiden Pinja Rouhiainen ja vuoden C-poikapelaajaksi Loimaan Palloilijat Junioripesiksen Elmeri Iivonen.
Ensi viikon tiistaina hiekkanurmelle saapuu n. 30 Turun ammattikorkean opiskelijaa ja naisjoukkueen edustajat Hanna ja Pinja vetävät heille n. 1.5 tunnin pesispelin englannin kielellä.
Seuraväkeä on lähdössä jälleen mukava määrä, n. 45 henkeä juhlimaan kauden onnistumisia yhdessä muiden seurojen aktiivien kanssa. B-pojat, naiset ja miehet ovat hyvin edustettuina.
Lauantaina 14.9. päätyi naisten kamppailu Suomen mestaruudesta. Kirittäret olivat tällä kertaa vahvempia ja juhlat voivat alkaa.
Lauantaina pelattiin kaikkiaan 72 peliä seitsemällä eri kentällä. Välillä kentät lainehtivat oikien kunnolla ja todellisia haasteita oli löytää pelille. Tämä ei tuntunut osallistujia haittaavan, vaan juoksuja tehtiin lammikoissa loikkienkin.
Seuran tehtävänä on hoitaa kentät pelikuntoon, pelit pelattan ansiten kentällä ja etulaitonrajana on suora viiva lautasen ollessa 1 metrin päässä viivasta.
Tuttuun tapaan sirkusväki saapuu naapuriksemme tällä viikolla ja näytöksiä on 27.8. - 1.9. välisenä aikana päivittäin. Seuraväki pääsee näytökseen keskiviikkona klo 18.30 alkavaan näytökseen.
Seuran pienimmät kiertävät kulmalippua tänään innoissaan aurinkoisella Kupittaalla.
Viikonloppuna miehet kävivät ottamassa 3 pistettä Ylöjärveltä. Runkosarja on pelattu ja nyt edessä siis jatkopelit.
Kupittaalla joka tiistai 14.5. lähtien on kentällä harjoiteltu ja pelattu motivoituneiden ohjaajien opastuksella. Tämän vuoden uutuus 5 tai 10 kerran kortti otettiin hyvin vastaan.
Kenttä vilisee pieniä pelimiehiä tänään, kun vastakkain kiilassa ovat seuran molemmat E-poikajoukkueet keltainen ja sininen klo 18 alkavassa pelissä.
Akateemiajoukkueen pelit ovat kulkeneet siihen malliin, että joukkue jatkaa vielä pelejään paikasta nousta suomensarjaan.
Perinteinen Pesisristeily starttaa perjantaina 27.9. Tallink Siljan terminaalista mukanaan toivottavasti myös suuri joukko meidän seuraväkeä. Tukholmassa käydään kääntämässä ja paluu lauantai-iltana samaan paikkaan.
E-poikien Itä-Länsi -ottelut pelataan 10.8. Humppilassa ja päivää myöhemmin C-pojat valtaavat kentän Keravalla. Myös D-ikäisten pelit pelataan Vihdissä 17.8.