Uutisia

Elokuista pimeyttä valaisemaan tullaan Itäharjun Prismassa myymään ilotulitteita Uuden Vuoden malliin. Myyntiaika 26.-29.8. ja teitä palvelee iloinen seuraväki.
Eilen pelattu naisten suomensarjan ottelu Ilmajokea vastaan tarjosi katsojille uusia kasvoja kotijoukkueen riveissä, jännitystä aivan viime metreille asti ja voitontanssin ottelun ratkettua.
Turkuun saapuu Ilmajoen Kisailijat, joka on sijoittunut ihan Turun kantaan taulukossa. Ottelu alkaa klo 15.00 Kupittaalla, tervetuloa kannustamaan Kottaraisia.
Turun pojat ovat taisteleet upeasti koko leirin ajan ja huomenna Turun taistelijat kohtaavat vielä Sotkamon Jymyn aamun sijoituspelissä sijoista 7-8 ja kotimatka voi alkaa.
Syksyn myllytyssarjat alkavat jo ensi viikolla ja mukana on myös uusi E-tyttöjen joukkue. Naisten ja miesten maakiksen jatkopelit on myös selvillä, molemmat pelaavat alemmassa jatkosarjassa.
Nyt on kauden tärkein tapahtuma alkamassa nimittäin sunnuntaina starttaa Oulussa valtakunnallinen Nuorisoleiri, jonne myös seuran C-poikajoukkue matkaa ja osallistuu oikeutetusti leirin kilpasarjaan.
Ruovedellä 21.-24.7. pelataan nuorempien ikäluokkien valtakunnalliset pelit, tulessa tällä kertaa G-ikäisistä F-ikäisiin (alle 8-10.v.). Mukana leirillä on kaikkiaan 72 joukkuetta ja varsinaisia sarjataulukoita ei pidetä, vaan pelataan ja opitaan uutta.
Miesten ottelu pelattiin sateisissa oloissa, mutta miesten otteissa keli ei näyttänyt haittaavan, vaikka juoksuja tehtiinkin verrattain vähän koko ottelussa.
Jo ensimmäinen Turun sisävuoro lupaili hyvää koko ottelulle, kun joukkue teki heti kolme juoksua. Aurinko helli koko ottelun ajan runsaslukuista yleisöä ja sarjajohtaja kaatui kotiutuskisassa.
Naisten ja miesten suomaripeliä pääset seuraamaan tulevana lauantaina ja vielä sunnuntaina pelaavat naiset lisää yhden pelin.
Luzernissa 5.-12.7. pelattavassa kahdeksannessa Maailmancupissa on mukana turkulaisia vaikuttajia. Suomesta matkaan lähti miesten joukkue sekä sekajoukkue ja pelit ovat menneet hyvin.
Myös miesten maakiksessa joukkue koostuu kokeneistä pelijyristä, seuran omista B-pojista sekä mitalia tavoittelevista C-pojista. Joukkue on pelannut kauden aikana tiukkoja kamppailuja sarjapisteistä, tällä hetkellä niitä kuitenkin on kolme keväisen Humppila voiton myötä.
Hienon alun jälkeen Karjujen taival on ollut tuskaista. Hieman lohtua haavoihin toi viime lauantaina upea taisteluvoitto kotona Hyvinkään Tahkosta, joka käytännössä sineitöi ensi kauden sarjapaikan.
D-pojat osallistuivat keväällä Laitilan alueleirille ja nyt on taitoja hiottu ja hiotaan vielä ennen leirille lähtöä. Leirillä ollaan noin viikon verran leirin pelisarjassa 6.-11.7.2015 välisen ajan.