Uutisia

Laitilaan kokoontuu tulevalla viikonloppuna lähes 80 joukkuetta G-D-ikäisiä pesäpalloilijoita. Seurasta matkaa lähtee kolme joukkuetta sekä tuomareita.
Jo viidennen kerran nimitys kuukauden Superpesispelaajana toi Kirittärien Emma Niemiselle automaattisesti paikan naisten Itä-Länsi otteluun Joensuuhun kesäkuun päätteeksi.
Maanantaina startattiin seuran pesiskoulut Moisiossa, Hepokullassa ja Kupittaalla sekä Kaarinan Kultanummella ja Valkeavuoren kentällä. Kaikkiaan osallistujia on lähemmäs 70.
Tiistai-iltaisin Kupittaan molemmat hiekkakentät on varattu aikuisille harrastajille ja pallo onkin saanut kyytiä lähes 50 osallistujan voimin. Keskittäminen kannattaa siis.
Lauantaina pelattiin pitkästä aikaa. Aurinkoisella Kupittaalla kohtasivat Eteläisen alueen pelisarjan ottelussa Turku-Pesiksen C-pojat ja Espoon C-poikien toinen pelisarja joukkueista.
Tuomareita on tänä vuonna kaikkiaan 48, joista aikuisia on 24 ja nuoria 24. Näillä pärjätään hienosti koko kauden ajan.
Viime viikolla nähtiin Kupittaalla innostunut joukko pelaajia tutustumassa pelin saloihin. Ensin hiottiin lyöntiä ja heittoja ja sitten siirryttiin kotipesään pelaamaan.
Nyt pääset katsomaan päivitettyä versiota tuosta etusivun linkistä. Muutama vaihdos on alkuperäiseen jo tehty. Päivitystä tehdään mahdollisuuksien mukaan. Lue tästä myös ohjeet tuomarikortin sovellutuksen lataamisesta puhelimeesi.
Tuttuun tapaan joukkueet kokoontuvat Kupittaalle torstai-iltana. Viime kaudesta joukkueissa on tapahtunut muutoksia ja mukaan on tullut myös uusia joukkueita.
B-poikien kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin ja takana on jo kolme ottelua, joista kaksi on pelattu kotona ja viime viikolla käytiin Kankaanpäässä.
Seura tarjoaa mukavan harrastuksen niin lapsille kuin aikuisillekin. Liikuntaleikkikerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille ja aikuisten harrastepesistä pelaavat yli 18-vuotiaan.
Kakkukahvit on jo ehditty nauttia, kun peli alkaa klo 17 Kupittaalla sunnuntaina. Joukkue on virittäytynyt täyteen iskuun ja vastaan saapuu ennalta tuntematon Riihimäki.
Kupittaan hiekkanurmikentällä pelataan tällä viikolla lukion tyttöjen ja poikien pelejä. Ensi viikolla jatketaan yläkoulun osalta, jolloin pelataan kahdella kentällä yhtäaikaisesti.
Eilen pelattiin kevään ensimmäinen sarjapeli, kun C-pojat saivat vastaansa kiilaan Vihdin Pallon pojat. Joukkue olikin aivan uusi tuttavuus etelän alueelta.
Samaan aikaan kun pidettiin siivoustalkoita, kentällä tapahtui monen moista.