Valtakunnallinen Ladypesisturnaus Kupittaalla 4.-5.9.2021

1.9.2021

Ko-Hun mimmit
Ko-Hun mimmit
Lempäälä ja Raisio yhteiskuvassa
Lempäälä ja Raisio yhteiskuvassa

Pesäpalloliiton järjestämä vuotuinen turnaus on taas alkamassa ja tuttuun tapaan ilmoittautuneita joukkueita on täysi määrä eli 42 ympäri Suomea.

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan perinteisesti syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.9.2021 Turussa, Kupittaalla! Turnaus on joka vuosi kerännyt huiman määrän naisjoukkueita Kupittaalle pelaamaan kansallispeliämme iloisella ja rennolla meiningillä.

Lady-Pesis-turnaus käynnistyy lauantaiaamuna. Pelipaikkana toimii Kupittaan alue Turussa. Turnauksen tarkoituksena on tuoda Lady-Pesis-harrastajat ympäri Suomea yhteen ja päättää kausi kauniissa säässä ja reippaalla meiningillä. Turnauksessa ei pelata sijoituksista, vaan tarkoituksena on luoda joukkueille mahdollisuus pelata hyvässä hengessä muita harrasteporukoita vastaan.

Kaukaisimmat joukkueet Kajaanista, Joensuusta ja Lappeenrannasta. Turun seudulta joukueita on myös monta ; Turusta tuttu Ko-Hu ja TYKS Pesis, Paimiosta 2 joukkuetta, Naantali, Rusko, Kaarina ja Raisio.

Ottelun tuomareina toimat seuran omat tuomarit ja turnauksessa sovelletaan harrastepesissääntöjä. Pelejä kahden päivän sisällä on kaikkiaan 71.

Turnauksessa on myös Korona-ajan erikoisjärjestelyt ja ohjeistukset joukueille ja kaikille turnauksen toimijoille.

Tuttuun tapaan Kupittaalla myös kioski :) ja iloiset myyjät, KORTTIMAKSU KÄY

Tervetuloa Turkuun Mimmit läheltä ja kaukaa!