Uutisia

Suomen Pesäpalloliitto on käsitellyt sarjapaikka-anomukset ja kaivattu sarjapaikka saatiin Turkuun.
Syyslomatorstaina 19.10.2017 Turku-Pesis järjestää lajikokeilupäivän 7 - 15 -vuotiaille tytöille ja pojille Turussa Impivaaran palloiluhallissa (Eskonkatu 1).
Kausi 2018 on alkamassa ja juniorijoukkueissa on tilaa uusille pelaajille.
Viikonlopun Pesisväen palkintoristeily keräsi n. 200 pesisihmistä juhlimaan yhteisiä onnistumisia. Naisten parhaana palkittiin Turku-Pesiksen kasvatti Roosa Luoma, joka pelasi Mynämäen Vesan Ykköspesisjoukkueessa.
Seurastamme on lähdössä lähes 50 osallistujaa, valmentajia, joukkueiden taustahenkilöitä, Suurleirin organisaation vastuullisia ja tietysti myös pelaajia.
Sunnuntaina Mynämäellä pelattu ottelu päättyi Rauman voittoon suoraan 2-0 (10-0 ja 4-2) ja näin Rauma nousee naisten suomensarjaan.
Joukkueessa pelaa myös 18-v. Ida Lähde, joka on Turku-Pesiksen kasvatti. Joukkueessa pelasi myös Turussa usean vuoden Superia pelannut Jatta Vuorinen.
Ennen junnujen seurapäivän alkua naiset vetivät vielä viimeiset treenit. Joukkue matkaa huomenna sunnuntaina Mynämäelle pelaamaan noususta Rauman Feraa vastaan. Peli alkaa siellä klo 13.00.
Mukana olivat seuran junnut äffistä ceehen. Ilahduttavan paljon oli mukana myös lasten vanhempia ja päivää saatiin viettää aurinkoisissa merkeissä.
Olemme tekemässä seurakohtaisen asustetilauksen, tilausten tulee olla meillä 6.10.17 mennessä. Joukkueille on jaettu linkki, josta pääsee tilaamaan.
Poikien pelit eivät menneet aivan suunnitellun mukaisesti, sillä pojat jäivät turnauksessa viimeiseksi. Ohjelmassa oli kuitenkin paljon muutakin pelien ohella ja huippuna vielä sunnuntaina naisten loppuottelu Manse - Pori.
Käytössämme on hiekkanurmi, sillä hiekkakentät on käytössä kriketinpelaajilla. Tule mukaan yhteiseen päiväämme!
C-ikäisten perinteinen aluejoukkueturnaus pelataan 9.-10.9. jälleen Tampereella. Mukana ovat Hämeen, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Suomen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen tyttö- ja poikajoukkueet. Poikien joukkueessa mukana myös meidän edustajat.
Pattijoen Urheilijat Raahesta palasi Harmaakarhujen (45-vuotiaat miehet) Suomen mestariksi Alavudella pelatussa turnauksessa viikonloppuna. Hopeaa vei Iltatuulen Viesti Vantaalta. Pronssille ylsi paremman juoksueron turvin Alavuden Peli-Veikot, joka jätti viime vuoden mestarin Kempeleen Kirin ilman mitalia.
Myös D-pojat pelaavat vielä kotipelejään Kupittaalla. Huomenna tiistaina vieraaksi saapuu Jokioinen ja perjantaina Humppila.