Uutisia

Tuttuun tapaan sirkusväki saapuu naapuriksemme tällä viikolla ja näytöksiä on 27.8. - 1.9. välisenä aikana päivittäin. Seuraväki pääsee näytökseen keskiviikkona klo 18.30 alkavaan näytökseen.
Seuran pienimmät kiertävät kulmalippua tänään innoissaan aurinkoisella Kupittaalla.
Viikonloppuna miehet kävivät ottamassa 3 pistettä Ylöjärveltä. Runkosarja on pelattu ja nyt edessä siis jatkopelit.
Kupittaalla joka tiistai 14.5. lähtien on kentällä harjoiteltu ja pelattu motivoituneiden ohjaajien opastuksella. Tämän vuoden uutuus 5 tai 10 kerran kortti otettiin hyvin vastaan.
Kenttä vilisee pieniä pelimiehiä tänään, kun vastakkain kiilassa ovat seuran molemmat E-poikajoukkueet keltainen ja sininen klo 18 alkavassa pelissä.
Akateemiajoukkueen pelit ovat kulkeneet siihen malliin, että joukkue jatkaa vielä pelejään paikasta nousta suomensarjaan.
Perinteinen Pesisristeily starttaa perjantaina 27.9. Tallink Siljan terminaalista mukanaan toivottavasti myös suuri joukko meidän seuraväkeä. Tukholmassa käydään kääntämässä ja paluu lauantai-iltana samaan paikkaan.
E-poikien Itä-Länsi -ottelut pelataan 10.8. Humppilassa ja päivää myöhemmin C-pojat valtaavat kentän Keravalla. Myös D-ikäisten pelit pelataan Vihdissä 17.8.
Valtakunnallinen Naperoleiri Kankaanpää-Pomarkku akselilla järjestetään 31.7. - 4.8. välisenä aikana. Leirille lähtee myös meidän F-joukkueen pelaajia Mynämäen Vesan F-poikien joukkueeseen.
Viime vuonna suuren suosion saanut Laukaan leiri järjestetään 26.-28.7.välisenä aikana. Meidän E-tytöt osallistuvat nyt toista kertaa upeissa puitteissa järjestettävään leiriin.
Karjujen pelissä Jampalle luovutettiin B-poikien lahjana uusi viuhka. Tällä viikolla häntä muistettiin myös seuran puolesta.
C-pojista lähtee Miko Saarinen ja Mikael Tamminen täydentämään Manse PP;n pelisarjan joukkuetta. Huoltajaksi lähtee Pekka Saarinen.
Viime viikon keskiviikkona pelattiin turnausta Kupittaalla 3 eri kentällä. Jokaiselle joukkueelle tuli 2 peliä ja riemu oli suurta onnistuneiden kiinniotteojen, heittojen, lyöntien tai ehtimisten vuoksi.
Meiltä lähtee leirille 8 poikaa ja 4 poikaa tulee mukaan joukkuevahvuuteen Ruskolta.