Seuran puheenjohtajaksi Lasse Suvanto

22.10.2021


Eilen pidetyssä vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä valittiin tulevan kauden puheenjohtaja ja johtokunta.

Jo kahdeksan vuotta puheenjohtajana toiminut Joseph Hollingworth luovuttaa vetovastuun Lasselle, joka on jo vuosia aktiivisesti toiminut varapuheenjohtajana. Jose puolestaan jatkaa seuran varapuheenjohtajana. Molempien jälkikasvua pelaa seuran junnujoukkueissa ja molemmat ovat mukana myös valmennustoimissa.

Johtokunnassa jatkavat jäseninä rahastonhoitaja Sirpa Helin, sihteeri Tuuli Jansson, valmennus ja miehet Jani Kapuinen ja sali- ja vuoroasioissa Sirkka Nieminen sekä varajäsenenä Pia Tamminen. Uusina valittiin johtokuntaan naisten edustajat  Hanna Kiviharju ja toiseksi varajäseneksi Jutta Mäkynen.

Toiminnantarkastajina jatkavat Maarit Helin ja Tapio Svärd, varalla Lotta Inkinen ja Pekka Saarinen.

Tuleva Pesiksen 100-v. Juhlavuosi pyritään viettämään yhteisöllisten tapahtumien kautta ja lisää toimista tullaan kuulemaan myöhemmin.

Seuraavana seuran Puurojuhla tiistaina 23.11. ko 18-20, paikka Linus, Unica, Joukahaisenkatu 3, Turku. Ilmoittautumiset joukkueittain jojoille ja edellen Sirpalle. Ohjelmassa kisoja, palkitsemista ja tietysti joulupuuro+joulutorttu sekä myös Joulupukin vierailu.