Ladypesisturnaus saatiin päätökseen tänään

8.9.2019


Lauantaina pelattiin kaikkiaan 72 peliä seitsemällä eri kentällä. Välillä kentät lainehtivat oikien kunnolla ja todellisia haasteita oli löytää pelille. Tämä ei tuntunut osallistujia haittaavan, vaan juoksuja tehtiin lammikoissa loikkienkin.

Onneksi päivän mittaan sade laantui ja kaikki ottelut saatiin pelattua aikataulun mukaisesti. Jokaisella joukkueella oli 3 peliä.

Tänäkin vuonna joukkueiden pukuloisto oli hienoa: oli lampaita ja tiikereitä, Kummeleita ja Höffnereitä ja löysi kentälle oma ensiapupistekin lääkäreineen kaikkineen.. Espoolaiset taas saapuivat paikalle upealla valkoisella limousiinilla. Sateiseen keliin sopivat myös Baywatchin pelastajat..

Kenttätiimi hoiti tehtävänsä hienosti ja seuran tuomareita oli kaikissa peleissä kaksi. Nuorimmat tuomarit n. 10 ikäisiä ja vanhemmista voidaan puhua jo eläkeläisinä. Tällä kertaa tuomareita oli naisten, miesten ja B-poikien joukkueista sekä muutama vielä nuorempi juniori. Turneen päätteeksi pyydettiin kiittämään varsinkin nuoria tuomareitamme. Osallistujista oli hienoa, että he olivat niin taitavia toimessaan.

Kioski palveli koko turnauksen ajan, myös sunnuntaina.

Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille kenttämiehille, kioskintädeille, tuomareille. Saimme taas kerran tehtävän hoidettua kunnialla ja osallistujat saivat kotiinviemisinä hyvän mielen. Ja kyllä se aurinkokin sieltä ilmestyi lauantain iltapäivän peleihin.

Kiitos myös Satu, Mika, Ilona ja Henkka avusta...