C-pojat palasi voittojen tielle

29.5.2018

Erkka kunnarin jälkeen onniteltavana
Erkka kunnarin jälkeen onniteltavana
Nyt vuorossa Tuukan onnittelut
Nyt vuorossa Tuukan onnittelut
Eemeli kolmosella
Eemeli kolmosella
Kotipesän tunnelmaa
Kotipesän tunnelmaa
Paljon Onnea Alpi
Paljon Onnea Alpi
Ja yhdessä juhlittiin
Ja yhdessä juhlittiin

Lauantaina pelattiin pitkästä aikaa. Aurinkoisella Kupittaalla kohtasivat Eteläisen alueen pelisarjan ottelussa Turku-Pesiksen C-pojat ja Espoon C-poikien toinen pelisarja joukkueista.

TuPe C - Espoon Pesis C2 2-0 (11-6, 22-12)

Kuvista päätellen kentällä kierrettiin jokunen kunnari ja numeroiden valossa sisäpeli oli muutenkin kunnossa. Ei ollut kotijoukkue ulkonakaan huono, mutta muutama lipsahdus näkyi armotta tulostaululla.

Erikoismainintoina sisäpelistä kaksi kunnaria kiertänyt ja ulkona kakkosrajan tilkinnyt Erkka Laiho, kunnarit mieheen kiertäneet Tuukka Tikkanen (1+5/2) ja Eemeli Laaksonen sekä 100% teholla kärkeä edellään siirrellyt Viljami Soini. Ulkopelissä kunnostuivat erityisesti lautasen ääressä joukkueen kapteeni Juho Veijalainen, oma varma itsensä Lauri Soini ja ykkösvahtimme Juuso Tutti.

Päivä, jolloin ei joukkueessa heikkoa lenkkiä ollut. Ottelun tuomitsi rautaisella otteellaan Lauri Saarni.

Kärjessä Samuel Pirkkanen oli jälleen totutusti tappavan nopea. Myös Miko Saarisen ja Kasper Kankkusen suoritustaso on parantunut huomattavasti ja pääsivätpä molemmat tästä syystä numeroineen pöytäkirjaankin ja nimenomaan sinne positiiviselle puolelle. Kymmentä pienemällä numeroilla esiintyneiden maila- ja jalkatyöskentelyn oltua lähes virheetöntä jäi jokeripelaajien rooli hieman tavallista pienemmäksi, mutta siitäkin huolimatta, yllä mainitun Tuukan lisäksi, ruutupaidat hoitivat tehtävänsä mallikkaasta. Vili Viksten löi ensimmäisen jakson tuloksen kannalta jopa tärkeimmän yksittäisen juoksun ja Pekka Mäki ehti kunnostautua tuomispuolella, vaikka mahdollisuuksia tarjoutui keskimääräistä vähemmän.

Lauataina juhlittiin myös pelinjohtaja Alpi Virtasen kolmattakymmenettäviidettä syntymäpäivää ja joukkue muistikin päivänsankaria upealla kortilla ja vielä hienommalla lahjalla. Voiton lisäksi. Taiston tauottua nautittiin vielä porukalla grillin antimista kaikessa rauhassa ja parhaassa seurassa. Makkara maistui ja rokki raikasin Kupittaan alku illassa.

 

Kuvat Pertti Laiho

Teksti Alpi Virtanen