B-pojat veivät selvän voiton PuMusta hallipelissä

30.12.2016

B-pojat kiilassa
B-pojat kiilassa
Suvi-Maria ja kapteenit hutunkeitossa
Suvi-Maria ja kapteenit hutunkeitossa
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa

Joukkueet tarjosivat runsaan kaksituntisen pelin ajan hienoa pesäpalloviihdettä. Kotihallissa parhaiten pärjäsi isäntäjoukkue ja lippua kierrettiin tiuhaan tahtiin.

Kotijoukkueen otteissa näkyi selvästi hallissa ja saleissa vietettyjen hikisten tuntien jälki. Lyönti sattui mailaan miehellä kuin miehellä ja juoksuja syntyi tasaiseen tahtiin. Ulkokentällä joukkue esitti tiivistä pelaamista ja vastustajien juoksut jäivät vähiin. Tähän oman lusikkansa soppaan toi myös upean lukkaripelin pelannut Joona Iivonen.

Ensimmäinen jakso päättyi kotijoukkueelle juoksuin 9-2 ja toinenkin 9-3. Runsaslukuinen yleisö sai nauttia upeista kotiutuksista, syöksyistä ja ulkopelaajien pallovarmuudesta viuhuvine heittoinen, jotka tuhosivat etenijöitä pesille tappavan tarkasti.

Sisäpelissä kunnostautuivat usean juoksun lyönnyt Joni Siltala ja Rasmus Herrala. Heitä säestivät upeasti Jokioisten ja Mynämäen miehet ja kun Loimaan lukkari piti vastustajan lyöjät kurissa, oli voitto ansaittu.

Kotijoukkueen pelinjohtaja Hänä Hännikäinen sai näin hieman myöhästyneen synttärilahjan ja tästä on hyvä jatkaa vielä treenejä ja edelleen hioa osaamista. Pelin jälkeen Hänä oli ansaitustikin mielissään hyvästä pelistä ja koko joukkueen vireestä.

Huomenna vuorossa ovat Janin C-pojat, jotka ovat myös treenanneet kovaa ja paljon tavoitteena kesän tärkeät pelit. Tervetuloa kannustamaan heitäkin, puffetti palvelee koko huomisen turnauksen ajan. Toinen vastustajista klo 12.05 alkavassa pelissä on siis Eurajoen Veikot eikä virheellisesti EuPa, pahoittelen virhettä :)

Turnauksen tuomareina on ollut alueen nuoria tuomareita saamassa lisäoppia ja kokemusta ja hienosti päivän tehtävät hoituivatkin välillä aina eväitä syöden. Jatketaan huomenna samaan malliin!

Hauskan hetken yleisölle tarjosi pienoinen tokkurainen hiirulainen, joka lähestyi Hänää kakkosrajan tuntumassa....olisiko pyrinyt kokoonpanoon?

  turnausterkuin Sirpa