Joseph Hollingworth jatkaa seuran puheenjohtajana

16.11.2016

Joselta hoituu moni tehtävä
Joselta hoituu moni tehtävä
Puurojuhlan juontajat Anne ja Jose
Puurojuhlan juontajat Anne ja Jose
Kenelle nämä tänä vuonna menee?
Kenelle nämä tänä vuonna menee?

Tänään pidetyssä vuosikokouksessa oli mukana kymmenen seuran jäsentä ja tulevan haasteellisen vuoden johtokuntaa täydennettiin toteuttamaan tehtyä toimintasuunnitelmaa talouarvioineen.

Johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Lasse Suvanto ja varajäseneksi Maija Oivanen. Molemmat toimivat valmentajina junnujoukkueissa, Lasse E-pojissa ja Maija D-tytöissä. Samalla  johtokuntaan saadaan myös naisten edustusta, koska Maija jatkaa myös omaa pelaajauraansa.

Miesten ja B-poikien valmentaja / pelinjohtaja Petri Hännikäinen siirtyi varajäsenen paikalta varsinaiseksi jäseneksi. C-poikien valmentaja / pelinjohtaja Jani Kapuinen jatkaa myös johtokunnassa valmennuspäällikkönä.

Seuran sihteerinä jatkaa upeaa työtä tekevät Tuuli Jansson, rahastonhoitajana ja varapuheenjohtajana Sirpa Helin sekä sali- ja kenttävuoro-  ja varustevastaavana monitoiminainen Sirkka Nieminen.

Näin johtokunta on muotoa 1+6 + 1, eli yksi varajäsenpaikka on vapaana ja kokous antoi johtokunnalle valtuudet täydentää itseään sopivan ehdokkaan kohdalla. Anne Aatola jäi pois johtokunnasta, mutta toimii tulevan heinäkuisen Suurleirin johtajana. Järjestelyorganisaatio alkaa olla valmis, vielä muutama vastuuhenkilö on hakusessa.

Tuleva vuosi tulee olemaan työntäytteinen ja katseet on jo siirretty tuleviin tehtäviin. Vielä vietetään yhdessä tasan viikon päästä seuran Puurojuhlia Alabamassa kiitosten ja juhlan merkeissä. Olethan muistanut ilmoittautua Sirpalle, jotta puuroa riittää kaikille!

Kiitos iloiselle kokousväelle, meillä on aina hauskaa yhdessä niin kokouksessa, kentällä kun juhlassa! Puurojuhlissa nähdään! Muistakaa pikkupaketti (5 e) mukaan!

... johtokunnan puolesta kirjootteli Sirpa