C-poikien vuoro juosta kiilaan Impivaarassa

4.1.2016

Kiilassa
Kiilassa
Turnaus takana
Turnaus takana
Iloiset kioskitädit
Iloiset kioskitädit

Sunnuntaina pelatiin turnauksen toinen päivä, nyt vuorossa olivat alueen C-ikäiset pojat. Päivän päätteeksi pelatiin myös yksi B-tyttöjen ottelu.

Ensimmäisessä ottelussa vastakkain olivat Turku ja Mynämäki ja Turun pojat osoittivat, ettei harjoitteluun käytetty aika ole mennyt hukkaan. Pelin päätyttyä komeat lukemat 11-2.

Toisessa ottelussaan Jani Kapuisen ja Verneri Aakulan luotsaama turkulaisjoukkue piti pintansa vahvaa Jokioista vastaan ihan viimeiseen vastustajan sisävuoroon asti. Tätä edelsi komea Turun kunnari, kun pallo kaartui kakkoskulmasta verhojen maille. Viimeisellä sisävuorollaan Jokioinen takoi taululle vielä 7 juoksua osittain ulkokentän avustuksella ja näin ottelun tulos lähes aamunlainen, luvut vain toisin päin eli Koetus voitti juoksuin 11-4.

Ottelun jälkeen pelinjohtaja Jani Kapuinen kertoi, että joukkue on treenannut jo lokakuusta asti 4-5 treenikerran verran viikottain. Kun pikku hiljaa pelipaikat alkavat nyt nähdyn kierrrätyksen jälkeen toimia, niin hyvää seuraa. Joukkueen lukkarina pelannut Eero Ahokas alkaa selvästi kotiutua lautasen ääreen ja saa varmasti hyviä vinkkejä eilen hyviä otteita esitelleeltä Verkulta. Työtä tosin koko joukkueella on vielä paljon ja onhan tässä koko kevättalvi aikaa hioa kuvioita ja taitoja. Ryhmässä on tällä hetkellä n. 18 poikaa, joten haastetta valmennuskaksikolla toki on. Joukkue pelaa siis tällä kaudella ensimmäistä kauttaan C-pojissa. Kesällä tavoitteena on pelata Mynämäen poikien kanssa yhdessä leirikarsintasarjaa, jossa pelit kovenee ja tavoitteena on hyvä sijoitus valtakunnallista Nuorisoleiriä silmällä pitäen. Tästä myöhemmin lisää.

Turnausta seurasi mukava määrä yleisöä ja joukkueen taustojen hoitama kioski tarjosi maukkaita hetkiä pelin lomassa. Tuomareina ja toimi jälleen alueen nuoret lupaukset Jesse Mäkisen ja Juha Laurilan toimiessa tutoreina. Kaikille jäi tästäkin päivästä uusia oppeja ja turnaus toimiikin hyvänä harjoitusalustana myös tuomareille.

Kiitos kaikille turnauksen järjestelyihin osallistuneille, päävastuullisena toimi Varsinais-Suomen Pesis Mika Mikolan johdolla.

lue päivän kaikki tulokset tästä