Junnupelitkin päätökseen

15.9.2015Eilen pelattiin Kupittaalla vielä kaksi peliä Äffien ja D2-poikien toimesta. Nyt on kalkkiviivat kierretty tämän kauden osalta ja hienoa syksyä kannattaa ulkona vielä viettää treenaten.

Aikuisten pelit taukosivat jo elokuun puolella ja nyt siis myös junnujen pelit. Kesä oli kaiken kaikkiaan hieno, sillä joukkueet osallistuivat alueen ja valtakunnallisiin leireihin kirkkaimpana mielissä C-poikien 8. tila,  pelattiin turnauksia niin kotona kuin vieraissakin ja syksyn myllytykseen saatiin mukaan uusi joukkue E-tytöt. G-ikäiset ovat treenanneet koko kesän ahkerasti ja taidot ja tiedot alkaa olla hallussa, ensimmäinen peli ja siinä tehdyt juoksut päällimmäisenä mielessä. Liikuntaleikkikoulussa riitti ennätyksellisesti väkeä ja jatkoa on luvassa. Kesän pesiskouluissa oli myös mukavasti pelureita ja osa heistä siirtyikin mukaan joukkuetoimintaan.

Vuorossa joukkueilla on vielä päättäjäiset omiensa joukoissa ja tietysti tapaamme myös talkoo/seurapäivänä lauantaina 26.9. klo 10-14, kun pelataan ja samalla laitetaan paikat kuntoon talvea varten.

Sitten onkin vuorossa alueen yhteinen Palkintoristeily 3.-4.10. jonne on lähdössä meiltäkin ihan mukava porukka joukkueiden taustoista ja tekijöistä aina itse pelaajiin.

Nautintaan hienosta syksystä ja kerätään voimia uutta kautta varten, tällä viikolla tapaammeklin valmentajien ja jojojen yhteistapaamisessa torstaina Maunossa.

                                                           muisteleepi syksynlapsi Sirpa