Tulessa kaksi uutta Karjupaidan kantajaa

18.7.2015

Alkukiilassa
Alkukiilassa
Lauri kohta menossa
Lauri kohta menossa
Henkka taiteilee
Henkka taiteilee
Kuuluttamossa
Kuuluttamossa

Miesten ottelu pelattiin sateisissa oloissa, mutta miesten otteissa keli ei näyttänyt haittaavan, vaikka juoksuja tehtiinkin verrattain vähän koko ottelussa.

Jokioinen aloitti vahvasti sisällä tehden heti kaksi juoksua. Karjut vastasiva upeasti, kun Karjupaidassa ensi kertaa ja lyöntinumero 8 hihassaan pelannut Henri Holmberg pamautti koppareiden eteen viimeisellä lyönnillään ja pitkästä aikaa Karjupaidassa pelannut Mattias Kitola kiisi kotiin. Tätä ennen kotiusta oltiin yritetty kaksi kertaa tuloksestta. Seuraavailla vuoroilla Jokioinen teki yhden juoksun jokerina pelanneen Riku Tainion upeilla lyönneillä. Neljännessä sisävuorossa Jani Kapuinen kotiutti Petri Hännikäisen ja näin jakso oli taputeltu ja se päättyi 2-4 juoksuin.

Toinen jakso jäi kotijoukkueella juoksuitta, vaikka kolmannessa sisässä kotiin tulijaa yritettiin saada kahdesti ja vielä neljännessä kerran. Jokioinen taas ratkaisi jaksovoiton käytännössä ensimmäisellä sisällään tehdessään kolme juoksua. Toisella jaksolla jokeripaidassa esiintynyt toinen ensikertalainen Lauri Saarni pääsi myös lyömään ja selvisi etenemisessään aina kolmoselle asti, jossa tiukka syöksykkään ei aivan riittänyt.

Kaikkiaan Karjujen nuoret miehet Henri Holmberg, Rasmus Herrala ja Lauri Saarni pelasivat hyvän pelin ja 3-polttajana pelanut Henri palkittiin ykköspalkinnolla ja 3-vahtina pelannut Rasmus kakkospalkinnolla. Jokioisten palkitut itseoikeutetusti 6 juoksua lyönyt Riku Tainio ja kakkosella 3-k  Iiro Hämäläinen1/2 tehoilla.

Ottelussa nähtiin varmasti nuorin tulostaulunpitäjä, kun Jussi Saarni siirtyi naisten pelin pallopojan tontiltaan kuuluttamoon hoitamaan taulua ja seuraamaan silmä tarkkana isoveljensä pelaamista.