Miesten Itä-Länsi tarjosi jännitystä Supervuoroon asti

29.6.2015Eilen Hyvinkäällä pelattu miesten arvo-ottelu käytiin tasaisissa merkeissä. Pihkalan stadionilla jännitysnäytelmää upeassa kesäauringossa seurasi 4400 silmäparia.

Mitään juoksujuhlaa ottelu ei tarjonnut, mutta Pihkala on yksi maan upeimmista paikoista tämän tason ottelun läpiviemiseen. Tahkon väki on aina innolla ollut tekemässä tapahtumista ikimuistoisia ja niin kävi tälläkin kertaa.

Molemmissa joukkueissa oli mukana ensikertalaisia ja 10. Itä-Länsi -pelin pelasi Tahkon kasvatti Juha Korhonen, joka löikin ensimmäisellä jaksolla upean kotiutuksen linjasta läpi ja palkittiin Lännen 2-palkinnolla.

Tämän tason miehillä ulkopeli on tarkkaa ja liikkuvaa ja välillä palloja haettiin lähes mahdottomista paikoista ja vieläpä palon arvoisesti. Vaikka avaralla kentällä oltiin, ei pelissä nähty läpilyöntejä.

Lännen lukkari 1-palkittu Topi Kosonen vei Idän miesten lyönneistä sen terävimmän osan ja näin Itä sai saaliikseen varsin vähän juoksuja. Tosin Länsi teki juoksuja lähes saman verran, jaksot niukat 1-2 ja 1-0. Supervuoron käynnisti Idän sisävuoro, mutta kotiutuksiin asti ei päästy. Lännen kärki kulki mallikkaasti ja ajolähtöä purkamaan asettui 4 Henri Puputti ja luja linjan ylittänyt välläri kotiutti koko ottelun liukkaasti sisällä ja ulkona liikkuneen kentän parhaana palkitun Teemu Isokedon, jolle päivä oli täydellinen 8/8 kentällemenoa tehot siis täydet 100 ja kun hän vielä joutui vieraalle paikalle Sami Haapakosken loukkaannuttua, otti haasteen vastaan, kiitti ja pelasi linjassa lähes erehtymättömän pelin.

Ja juhlat voivat alkaa. Tilastot tästä