C-pojille makea voitto Kankaanpään 2-joukkueesta

1.6.2015

Tuulinen Kupittaa tarjoisi upeat puitteet nuorten SM-karsintaottelulle. Joukkueet olivat kohdanneet jo Kankaanpään turnauksessa, mutta nyt olisi tosi kyseessä.

Ensimmäinen jakso eteni jännittävien vaiheiden jälkeen tulokseen 3-1, vaikka kotijoukkue olikin niskan päällä ja hallinnoin ulkokenttää upealla liikkeellä. Raju tuuli aiheutti sen, että kotiutukset nousivat kopeiksi ja varsinkin vastustajalla oli vaikeuksia saada pelaajia vietyä pesäväleillä.

Tauolla pelikirjaa oli luettu ja taktiikoita hiottu lisää ja kotijoukkueen kopista kentälle siirtyi entistä voitontahtoisempi joukkue. Vastustajan etenijät tuhottiin poikkeuksetta jo välipesille ja kentälle menoissa oli vaikeuksia, kun kotijoukkueen lukkari Akseli Åberg hoiti tonttinsa upeasti. Tiiviistä ulkokentästä oli vaikea löytää palllon mentävää aukkoa. Kotijoukkueen lyöntipeli oli kunnossa ja toisen jakson 8-1 tulos jäi todistamaan koitijoukkueen 2-0 voittoa. Upeiten mailan varressa juoksuja takoi jokerina pelannut Sampo Jokinen, joka kiersi myös ansaitun kunnarin ottelussa ja palkittiin myös joukkueensa parhaana pelaajana.

Joukkueen pelinjohtajana toimii Jesper Forsman yhdessä Petri Hännikäisen kanssa ja miehet ovatkin saaneet joukkueesta hiottua taistelevan ja vaikeasti voitettavan yhdistelmän. Joukkueeseen ovat liittyneet Jokioisilta Akseli Hasu, Topi Leino, Paavo Salo ja Akseli Åberg sekä Mynämäeltä Juuso Peltoniemi.

Voitollaan joukkue kipusi sarjataulukossa upeasti kakkoseksi heti Kama 1 jälkeen.

Seuraava kotiottelu joukkueella on sunnuntaina 7.6. klo 13.00 kun vieraaksi saapuu tällä hetkellä taulukossa kolmantena majaileva Puma Red (PunaMustat, Helsinki). Päivä kannattaa jo nyt laittaa ylös kalenteriin!