Uutisia

Tuttuun tapaan miesjoukkue viettää Joulun ja Uuden Vuoden välisen ajan Tulitemestarien Ilotulitteita myyden Itäharjun Prismassa. Tänä vuonna hoidamme vain tätä myyntipistettä.
Ennen Uuttavuotta on vielä mahdollisuus päästä nauttimaan kansallispelistä, kun C-ja B-juniorit pelaavat Impivaaran jalkapallohallissa
Tänä vuonna pelataan siis Turussa, kun viime vuonna pelattiin Jokioisilla. Joukkueen rungon muodostaa omat B-pojat ja mukana on myös muiden seurojen pelaajia, tavoitteena on ponkaista omasta lohkosta jatkopeleihin.
Viime kauden päätteeksi naisten joukkue putosi sarjasta. Anoimme kuitenkin määräajan puitteissa paikan myös naisille. Varsinkin naisten joukkueeseen mahtuu pelaajia. Miesten maakista pelataan nuorekkaalla joukkueella.
Kansallispelimme pesäpallo on vahvasti mukana, kun Suomi juhlii itsenäisyytensä 100-vuotista matkaa. Keskiössä ovat tapahtumat, jotka tuovat näkyvimmin esiin pesäpalloyhteisön osaamisen ja yhteishengen voiman. Suomen juhlavuosi syntyy isoista ja pienistä teoista yhdessä. Tervetuloa mukaan!
Viime lauantaina harjoitusvastustajaksi saapui yksi ensi kesän vastustajista Pöytyän Urheilijat.
Jouni Ensomaa on saanut Pesäpalloliiton kultaisen ansiomerkin.Varsinkin tuomarinimeäjänä tunnettu Ensomaa sai merkin viikonloppuna Jyväskylässä Superpesistuomarien palautetapaamisessa.
Nuorten Superpesiksen ja B-ikäisten SM-sarjan joukkueet ovat ilmoittautuneet sarjoihin. Joukkueita on kaikkiaan 60. Mukana on myös meidän B-pojat.
Tänään nautittiin yhdessä kivasta ohjelmasta, syötiin joulupuuroa ja jännitettiin ketkä tänä vuonna palkitaan.
Mukana olivat myös kuluneen kauden leirijärjestelijät kertomassa onnistumisista ja mahdollisista kehityskohteistaan. Kaiken kaikkiaan leirit liikuttivat monia seuroja ja junioreita.
Tänään pidetyssä vuosikokouksessa oli mukana kymmenen seuran jäsentä ja tulevan haasteellisen vuoden johtokuntaa täydennettiin toteuttamaan tehtyä toimintasuunnitelmaa talouarvioineen.
Nyt tarjotaan D-ikäisille tytöille ja pojille ennennäkemättömän laadukas pelaajien tehovalmennuspäivä!
Yläkoululeiritys on suunnattu kolmelle yläkoulun ikäluokalle. Leiritykset järjestetään ikäluokittain 7.-9.-luokkalaisille.​ Mukaan ovat lähteet Marianne Vähäsöyrinki ja C-pojista Frans Mörönen ja Heikki Veijalainen. Mistä oikeastaan on kyse?
Veritas stadionin kokoustila tarjoaa mainiot puitteet kokouksen pitoon. Aloitamme klo 18.00 ja käsittelemme sääntömääräiset asiat.
Emma Nieminen ja Sami Haapakoski ovat saaneet kutsun Linnan Juhliin. Näin molempien upeat otteet on huomattu myös valtakunnan huipulla.