Uutisia

Mukavaa huhtikuun loppua! Ulkokausi on alkanut ja Tivoli-turnauksessa juniorit pääsivät jo näyttämään taitojaan. Meidän Kupittaalle on myös ilmestynyt slogan: Ei oo mua, on vaan me! Tällä ideologialla on hyvä startata pelikausi käyntiin.
Viikonloppuna pelatussa turnauksessa Varalan aluejoukkue sijoittui kolmanneksi voitettuaan sunnuntaina 1-0 tuloksella Kuortaneen joukkueen.
Sunnuntaina kentän valtasivat juniorit pelaten toisiaan vastaan. Samaan aikaan aikuiset harjoittelivat junnupelien taulun- ja pöytäkirjan pitoa.
Perjantaina Kupittaalle oli kerääntynyt mukavasti nuoria pelureita kuulemaan pesätuomarin sijoittumisista, syöntönvalvojan toimista ja muista pesäpallotuomarin tehtävistä.
Tulevana viikonloppuna Suomen parhaat B-ikäiset pojat kokoontuvat aluejoukkueiden turnaukseen. Nyt punnitaan talven mittaan tehtyjen monipuolisten harjoitusten vaikutus ja teho.
Tulevana viikonloppuna 25.-26.4. pelataan perinteinen Tivoli-turnaus Kupittaalla. Tule paikalle nauttimaan kevän ensimmäisistä otteluista ja hyvästä fiiliksestä!
Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Tuomarikoulutus on tarkoitettu kaikille seuralaisille ja koulutukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, saavu vain paikalle.
Jäsen- ja pelaajamaksukäytännöt muuttuvat nyt tammikuusta lähtien kun Turku-Pesis ottaa käyttöönsä Ilmari-ilmoittautumisjärjestelmän. Järjestelmän kautta jokainen voi maksaa jäsen- ja pelaajamaksunsa sekä tilata välineitä ja seuratuotteita vaivattomasti!