Uutisia

Seura järjestää lasten pesiskoulua 4.-20.6. välisenä aikana Turussa ja Kaarinassa 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Pesiskoulussa opit tärkeimmät taidot osaavien ohjaajien tuella.
Olemme varanneet Veritas-stadionin molemmat kokoustilat tätä tarkoitusta varten. Käsittelyssä Online -kirjurointiohjelema sekä pienen pöytäkirjan täyttäminen.
Eroon jumeista (7.3.2018)
Turku-pesiksen B-pojat tarjoaa yhteistyössä hieroja Joel kanssa suositun putkirullauskurssin ja kehonhuoltokirjan todella edullisesti
Kesällä seura tarvitsee avukseen osaavia ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin harrastetoimintoihin. Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Aurinkoinen ja kipakka pakkaskeli saatteli kirkkoon kokoontuneen suuren saattojoukon Päivin viimeiselle leposijalle.
Kokoonnumme taasen Alabaman (nyk. Taito) auditorioon tuomarikorttikoulutukseen.
Sarja pelataan kahdessa lohkossa, Turku mukana lohko A:ssa. Luvassa on kahdeksan kotipeliä.
Tänään klo 12 alkoi ilmoittautuminen leireille ja ne ovatkin hyvää vauhtia täyttymässä.
Turnaukset järjestetään seuraavissa sarjoissa Impivaaran hallissa (Eskonkatu 1). Tuloksia ja kuvaa jo saatu. perjantaina 23.2. kello 8-14: E-pojat ja F-pojat lauantaina 24.2. kello 8-18: D-pojat, C-pojat ja E-tytöt
Nyt alkaa kiivas otteluaikataulun päivitys Kupittaan osalta. Nyt pelikalenteri julkaistu kotiotteluiden osalta. Merkkaa pelit kalenteriisi ja tule kannustamaan joukkueitamme voittavaan pesäpallon!
Monessa meidänkin alueen tapahtumassa vahvasti mukana ollut sydämeltään aito pesäpallomies ei paljon esittelyjä kaipaa. Iloisena miehenä hän on pidetty ja arvostettu.
Otteluissa nähtiin suurinumeroisia pelejä, joten lyönti kulki mallikkaasti.
Seuran C-pojat lähtevät edustamaan Varsinais-Suomen joukkuetta Porin Karhuhalliin tulevana keskiviikkona. Turnauksessa on mukana 4 joukkuetta eteläiseltä alueelta ja kaksi Satakunnasta.
Tällä kertaa seuran järjestämässä turnauksessa ovat mukana kaikkein pienimmätkin. Äffissä pelataan pienpeliä ja meiltä on tulossa mukaan kaksikin joukkuetta, kun saadaan apuja Merimaskun Ahdon pelaajista. Mukana ovat myös seuran E-pojat, D-pojat ja C-pojat. Turnauksessa järjestetään myös tuomarikoulutusta nuoremmille tuomareille.
Valmennustiimi jakoi ensin kokemuksiaan vapaasti keskustellen ja vinkkejä saaden