Uutisia

Molemmilla seuroilla ei riittänyt lähtijöitä leirille koko joukkuetta, joten lyötiin hynttyyt yhteen ja Ruskon Pallon -67 pelaa nyt parhaillaan Tampereella poikien pelisarjassa.
Eilen pelattiin tärkeä kamppailu pisteistä ja varsinkin ensimmäinen jakso mentiin jännittyneissä tunnelmissa, kunnes kotijoukkue aloitti takaa-ajon ja kirjasi ensimmäisen jakson itselleen.
Juhannuksena täysiä täyttänyt tehonainen kutsuttiin katsomaan naisten peliä meidän muiden kanssa. Muu ohjelma ja osalllistujatkin pidettiin salassa ja näin päästiin yllättämään juhlan päätähti.
Eilen pelattiin kevätkierroksen viimeiset pelit ja joukkueet siirtyvät heinäkuun ajaksi lomailemaan. Jatkoa on luvassa vielä heti elokuun alussa.
Seitsemässä pelatussa ottelussa kotiin on mies tullut kaikkiaan 18 kertaa. Karjut ovat neljännellä sijalla etelälohkossa, viimeksi tiukka taisto käytiin Jokioisilla ennen Juhannusta.
Kaikkiaan pesiskoulua on voinut käydä 2,5 viikkoa ja keskiviikkona kokoonnutaan vielä pelaamaan yhdessä. Pelit alkavat klo 10 ja kioski on auki koko turnauksen ajan.
Ensimmäinen jakso Hyvinkään Tahkon sarjajohtajaa vastaan päättyi 0-11 juoksuin kotijoukkueen saamatta etenijää kolmoselle kertaakaan. Toiselle jaksolle saapui sisuuntunut kotijoukkue.
Seuran pesiskoulua on käyty jo kaksi viikkoa ja perinteiseen tapaan kokoonnutaan kaikki joukkueet Kupittaalle turnaukseen. Mukana ovat myös joukkueet Naantalista ja Salosta.
Nyt sain rypistettyä pelien tuomarit välillä 11.6 - 15.8. eli heti kun Laitilasta kotiudutaan, alkaa paluu arkeen ja pillin varteen.
Laitilaan kokoontuu tulevalla viikonloppuna lähes 80 joukkuetta G-D-ikäisiä pesäpalloilijoita. Seurasta matkaa lähtee kolme joukkuetta sekä tuomareita.
Jo viidennen kerran nimitys kuukauden Superpesispelaajana toi Kirittärien Emma Niemiselle automaattisesti paikan naisten Itä-Länsi otteluun Joensuuhun kesäkuun päätteeksi.
Maanantaina startattiin seuran pesiskoulut Moisiossa, Hepokullassa ja Kupittaalla sekä Kaarinan Kultanummella ja Valkeavuoren kentällä. Kaikkiaan osallistujia on lähemmäs 70.
Tiistai-iltaisin Kupittaan molemmat hiekkakentät on varattu aikuisille harrastajille ja pallo onkin saanut kyytiä lähes 50 osallistujan voimin. Keskittäminen kannattaa siis.
Lauantaina pelattiin pitkästä aikaa. Aurinkoisella Kupittaalla kohtasivat Eteläisen alueen pelisarjan ottelussa Turku-Pesiksen C-pojat ja Espoon C-poikien toinen pelisarja joukkueista.
Tuomareita on tänä vuonna kaikkiaan 48, joista aikuisia on 24 ja nuoria 24. Näillä pärjätään hienosti koko kauden ajan.