Uutisia

Alun hankaluuksien kautta uudistunut Karjulauma pääsi mukaan peliin ja sen jälkeen voittajasta ei käytännössä ollut epäilystä. Joukkue pelasi raikasta ja railakasta sisäpeliä ja ulkokentällä riitti liikettä ja juonia.
Tänä vuonna liigaa pelaa kolme joukkuetta ja ensimmäinen peli on siis torstaina 16.5. kivituhkalla.
Aikuisten harrastepesisvuoro on joka tiistai klo 18.30-20.00. Paikalla on ohjaajana Nina Toivonen mahdollisen apulaisen kanssa. 10 ja 5 kerran kortteja voi lunastaa tänään kentän kioskista.
Seura järjestää kirjurikoulutusta isolle (+ ATK) pöytäkirjalle. Koulutukset järjestetään tiistaina 14.5. kello 20-21 pesäpallostadionin kuuluttamossa.
Meitä on ilahduttava määrä, 18 aikuista ja 28 nuorisotuomaria, eli yhteensä 46. Näillä saadaan meidän kesän pelit vihellettyä ja jokaiselle toimijalle tulee tehtäviä.
B-poikien kauden avauspeli piti olla tulevana lauantaina Alajärvellä, mutta lumisateen vaaran vuoksi peli siirrettiin pelattavaksi etelämmäksi ja kenttätilaa löytyi Laitilasta.
Arvaamattoman kevätsään myötä joudumme perumaan tämän turnauksen ja myös miesten sunnuntainen harjoituspeli on peruttu.
Tänä keväänä pelit aloitetaan jo viikolla 19, kun lukion pelit starttaavat toden teolla. Poikien joukkueita on mukana 6 ja tyttöjen 5.
Koko päivä oli pyhitetty junnujoukkueiden peleille ja kentällä olikin vilinää ja vilskettä.
Naiset aloittivat ilotulittelun ja vastassa ollut nuori Loimaan joukkue sai juonen päästä toisella jaksolla. Miesten ottelu oli tasaisempaa ja päättyi kotiutuskisan jälkeen vieraille 1-2.
Perinteiseen tapaan kokoonnumme laittamaan kentän välineistön ja ympäristön niin, että sarjakausi voidaan aloittaa.
Pesäpalloliiton Eteläinen alue toteuttaa seuratoimijakyselyn netissä: https://pelaapesistä.fi/pesistoimija/ Kyselyllä kartoitetaan Eteläisen alueen seuroihin uusia pesistoimijoita ja vapaaehtoisia. Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti juuri sellainen tehtävä / rooli, jonka haluaa.
Jo useamman vuoden itsekin karjupaidassa pelannut Pöytyän kasvatti Jere Solla tarttui haasteeseen ja näin Hänän työlle saatiin jatkaja omasta takaa. Kaari on siis täynnä!
Naisten vieraaksi saapuu Loimaan naiset. Nyt viimeistään on hyvä tilaus tulla katsastamaan uudistunut joukkue, joka uhkuu peli-intoa. Karjuja vastaan saapuu myös Loimaa klo 16.30 alkavaan peliin.
Juhlavuoden Sariolaturnauksen sunnuntai ohjelma on valmistunut. Aikuiset pelaavat lauantaina.