Uutisia

Tunnelmallinen Kaffeli tarjosi hienot puitteet seuraväen yhteiselle Puurojuhlalle. Paikalle saapuikin lähes satapäinen joukko ja kaikki seuran joukkueet olivat edustettuina.
Perinteinen Puurojuhla palaa vanhalle paikalleen Leaf-Areenan kupeeseen Kärsämäentielle. Uusittu paikka on nimeltään Unica Kaffeli.
Marraskuun aikana hankittu uusi lisenssi tai pesispassi takaa vakuutusturvan jatkumisen 1.11.2023 alkaen. Nyt kannattaa toimia.
Rieskalähteen koulun alasaliin oli kokoontunut seuraväkeä testaamaan välineitä. Paikalla olijoiden kesken arvottiin Intersportin lahjakortti ja sen saa Tero Mahkonen.
Kokoonnuimme Kupittaalle puimaan tulevan kauden asioita ja päivitimme joukkueiden taustatiedot samalla.
Viime viikon pe-la saatiin meiltä jalkeille 11 inventoijaa. Kyseessä on jo monivuotinen perinne ja paikalla on ollut monen monta seuran edustajaa laskemassa ja siistimässä samalla hyllyjä.
Eilen pidetyssä vuosikokouksessa vahvistettiin johtokunnan esitys tulevan kauden toiminnasta ja taloudesta. Samalla valittiin tulevan kauden johtokunnan jäsenet.
Perinteiselle palkitsemisristeilylle oltiin saatu mukaan lähes 220 osallistujaa eri seuroista.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, tulevan kauden suunnitelmat ja talousarvio. Valitaan myös seuran johtokunnan jäsenet.
Omasta seurasta ja sen tekijöistä voi ylpeillä huomenna pukemalla seurapaidan päälleen niin kotona, koulussa töissä tai vapaalla.
Pelien päätyttyä on pelattu perinteiset Etelän alueen nuorten arvo-ottelut eri ikäluokissa.
Seuratoimijoita ja nais- ja miesjoukkueen edustajia on lähdössä meiltä n. 40 henkeä.