Uutisia

Kiilaan juoksee Pohjanmaan Kossu eli Koskenkorvan Urheilijat. Eli vastakkain Karju ja Kossu, siinäpä asetelmaa huomiselle illalle.
Suurkaupunkien kohtaaminen Kupittaalla eilen päättyi kotijoukkueen selvään 2-0 voittoon.
Kupittaalla kiilaan juoksi Pöytyän Urheilijoiden nuori joukkue. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa viimeiseen turkulaisten sisävuoroon.
Äffien ja een pelit ja yksi C-poikien kotipeli lisätty ja tehtävät nimetty, käykää katsomassa omanne. C-p. tulee vielä yksi kotipeli, sen päivää ei vielä tiedetä.
Runsas viikko sitten päättyneellä leirillä seuran tuomarivelvoitetta oli täyttämässä Lauri Saarni, joka toimi leirillä naantalilaisen Suvi-Maria Sirolan tuomariparina.
Heinäkuu oli pesäpalloväelle jälleen todellinen tapahtumakuukausi. Imatran Itä-Lännellä aloitettiin, Sotkamossa pelattiin Tenavaleiri, Turussa yhdistettiin Suurleiri sekä World Cup -turnaus, Oulussa ratkottiin C-ikäisten Suomen mestaruudet ja Haminassa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen leiri, tällä kertaa Naperoleiri F-G-ikäisille.
Eilen pelattiin jännittävä ottelu kahden tasaisen joukkueen kesken. Turku vei voiton ja kohosi näin kolmanneksi lohkon ylemmässä sarjataulukossa, vaikka ovat pelanneet vasta kaksi peliä.
Seinäjoen JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpää ja jyväskyläläisen Kirittärien Emma Nieminen on valittu kuukauden pelaajiksi Superpesiksessä. Vastaavan kunnian saavat Ykköspesiksessä Haminan Palloilijoiden Jesse Eskelinen ja Mynämäen Vesan Jaana Marjamäki-Kekola.
Eilen pelattiin kahden lisäpisteitä janoavan joukkueen kesken kiihkeä kamppailu B-p. SM-sarjassa, kun vastustajaksi Kupittaalle saapui maineikas Seinäjoen Maila-Jussit.
Sunnuntaina pelatussa miesten suomensarjan ottelussa Karjut sai vastaansa Hyvinkään B-p. joukkueen. Ensimmäinen jakso oli tiukka 4-2, mutta toisella jaksolla kotijoukkue äityi kunnon lyöntitulitukseen.
Naisten ja miesten maakiksen pelit jatkuvat heti tällä viikolla ja lisäksi olen saanut D-p. myllytyssarjaohjelman. Tehty tuomaritaulukko niillä tiedoilla, vielä tulee lisää pelejä, tarkastetaan sitten tilanne.
Aamulla virkeät nuoret miehemme kävivät nappaamassa loppuottelupaikan Kouvolasta selvin numeroin 23-9.
Poikien pelisarjan Lännen paidassa pelasi lukkarina Eero Ahokas. Pelin jälkeen hänet palkittiin Lännen parhaana pelaajana. Samassa joukkueessa pelasi myös pari muuta Turun B-poikajoukkueen pelaajaa.
Ensimmäiset pelit on jo ehditty pelata, kun leiri käynnistyi tänään. Turun joukkue lähti matkaan suoraan World Cup tehtävistä jo sunnuntai aamuna ja pysähdys- ja treenipaikkana oli kuuluisa Vimpelin Saarikenttä.
Eilen sunnuntaina pelattiin turnauksen loppuottelut ja voiton kaikissa sarjoissa (naiset, miehet ja seka) vei Suomen joukkueet. Juhlallista palkintoseremoniaa vietettiin samana iltanaTurun kaupungin vieraana Suomen Joutsenella.