Uutisia

Mukana tässäkin jaksossa 15.-17.1. on meidän valmentajat Kristiina Kurki ja Alpi Virtanen. Tässä osiossa on kyse pelitaitojen kehittämisestä ja kyse on siis 2-tason 2/3 osasta. Kouluttautujia on tässä jaksossa mukana 15.
Lajien parhaita urheilijoita on valittu vuodesta 1946 lähtien. Tänä vuonna lajinsa paras nimettiin 70 eri lajissa.
Eli uimahallit ja sisäliikuntatilat pysyvät vielä suljettuina 24.1.2021 asti. Ulkoliikuntapaikat ovat sen sijaan auki. Lasten ja nuorten seuravuorot jatkuvat.
Kuun vaihteessa joukkueilta kyseltiin halukkuutta kangasmaskien hankintaan ja seura hankki sen mukaisesti logolliset mustat maskit. Nyt kaikki joukkueharjoittelu on tauolla, mutta tarvetta on varmasti myös treenien ulkopuolella.
Miesten suomensarjan joukkueet on jaettu neljään ja naisten suomensarjan joukkueet viiteen lohkoon kaudelle 2021. Runkosarjassa pelataan kaksinkertainen sarja sekä naisten etelä- ja itälohkoissa kaksi lisäottelua joukkuetta kohden.
Syksyn palkintoristeilyn peruuntumisen myötä palkintojen saajat julkaistiin vasta äskettäin 16.11. Varsinaista palkitsemistilaisuutta ei järjestetty lainkaan. Ilahduttavaa oli se, että meidän monivuotinen poikajunnujen vetäjä Pekka Kaijula on palkinnonsaajien mukana.
Varalassa 14.-15.11. pidetyssä koulutuksessa olivat mukana meidän Kristiina Kurki ja Alpi Virtanen saamassa lisää uusia vinkkejä valmennukseen.
Viime kuussa pidetyssä sääntömääräisessä seuran vuosikokouksessa valittiin samat vastuuhenkilöt jatkamaan seuran peräsimessä. Järjestäytymiskokous on vielä edessä päin, mutta täydellä höyryllä jo toimitaan.
Joukkueiden pallosilmäpalkinnot jaetaan kentällä, koska Puurojuhlaa ei tänä vuonna koronan takia voida järjestää. Palkintojen jako aloitetaan klo 13:15.
Kokouspaikka on tuttu Veritas stadionin kokoustila ja kokous alkaa klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Osa joukkueista jatkaa vielä ulkoharjoitteluaan ja käsillä on joukkueiden omat päättäjäiset. Salivuorot ja Impivaaran vuorot on jaettu talviharjoittelua varten ja tilanne näyttää hyvältä vuorojen suhteen.
Syksyn vierailu on siirtynyt noin kuukaudella, mutta teltassa tapahtuva huipea ohjelmisto on entisestään vaan parantunut.
Ottelu pelattiin aurinkoisissa oloissa ja tässä muutama kuva kentältä.
Pelisarjan otteluihin Lännen joukkueeseen on valittu myös meidän pelaajia, E-pojat Miikka Tiittanen, D-pojat Valtteri Suvanto ja Markus Tamminen sekä C-pojat Jaakko Tunturi.
Perinteinen vappuvierailu siirtyi syksylle ja huomenna aloitetaan tutulla kentällä Kupittaalla. Lupaus Hymystä teemalla jatketaan koko ensi viikon. Toivotaan, että kelit suosivat ja että yleisö löytää paikalle.