Uutisia

WWF:n Earth Houria vietetään siis tänään poikkeuksellisesti somessa tai omissa kodeissa. Mukana ovat myös monet kaupungit pienentämällä maamerkkien valoja.
Tuttuun tapaan tuomarit kokoontuvat Alabaman auditorioon (nyk. Taito) jännittämään, kuinka oikein kukin on vastannut ennakkotehtävään.
Naisten ja miesten kotiottelupäivät näet tästä alta ja kun lisää pelejä saadaan tietoon : miesten maakuntasarja ja aluesarja sekä nuorten ottelut, tulemme päivittämään pelikalenteria.
Seuran nais ja miesjoukkueet pelaavat molemmat Etelälohkossa, naisten joukkueita on 10 ja miehiä 11 kyseisessä lohkossa.
Urheiluvuotta 2019 juhlistettiin Urheilugaalassa – Jari Haapaselle Vuoden taustavoima -palkinto. Menestyneitä urheilijoita, urheilun taustavaikuttajia sekä urheilun ilmiöitä ja tapahtumia nousi jälleen valokeilaan, kun vuoden onnistujia palkittiin Urheilugaalassa Helsingin Hartwall Arenassa torstaina.
Olemme varanneet Veritas stadionin kokoustilat klo 18-20 pidettävää seurakäyntiä varten. Paikalle saapuu seurakehittäjä Mika Mikola kertomaan tulevan kauden toimista.
Vuosi aloitettiin viiden joukkueen voimin seuran omassa E-poikien turnauksessa.
Seuran oma turnaus aloittaa uuden vuosikymmenen pelien merkeissä Impivaaran palloiluhallissa
Seuran omat C-pojat oli mukana myös ja saaliina oli molemmista otteluista voitto. Tämän jälkeen on hyvä siirtyä uuden vuoden vaihteeseen.
V-S Pesiksen perinteikäs turnaus on käynnissä parhaillaan Impivaarassa. Tänään maanantaina vuorossa ovat tytöt ja huomenna pelataan poikien kesken.
Vuoden vaihteen juhlintaan kannattaa kurvata Itäharjun Prisman kautta ja hankkia meidän miehiltä niin pienemmät kuin näyttävimmätkin tutkitut ja turvalliset ilotulitteet.
Keskiviikkona pidetyssä seuran vuosikokouksessa seuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen Joseph Hollingworth. Muiden johtokunnan jäsenten pestiä jatkettiin myös.
Kokouspaikka on tuttu Veritas stadionin kokoustila ja kokous alkaa klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Mukaan oli ilmoittautunut kaikkiaan 80 henkeä ja illan ohjelmassa riitti jokaiselle jotakin piirtämisestä tietokisaan palkintojen jaon ja tarjoilujen nauttimisen yhteydessä.