Uutisia

Mukaan oli saatu lähes 20 henkeä yheisen asiamme pariin ja hyviä käytäntöjä tullaan kokeilemaan ja myös totetuttamaan.
Kokoonnumme ensi lauantaina 2.4. Bowleriin. Luvassa on ryhmätöitä ja yhteistä pohdintaa, ruokailu ja vielä keilaaminen. Mukaan on ilmoittautunut 17 henkeä.
Seuramme valittiin jälleen mukaan 15-17-v. nuorille tarkoitettuun kesäduuni kampanjaan. Mukana on kaikkiaan 50 eri yhdistystä. Kesän pesikoulu kaipaa apuohjaaja, tule mukaan rohkeasti!
Kuun vaihteessa pidettiin etätapaaminen ja samalla käytiin yhdessä läpi kauden asioita. Seuraava tapaaminen on sovittu pidettäväksi lauantaina 2.4. Bowlerissa.
Kupittaalla ei pelata naispesäpalloa kesällä 2022.
Kauden 2022 jäsenmaksulinkki on avattu. Tutki eri mahdollisuudet olla tukemassa turkulaista pesäpalloharrastusta.
Aikuisten harrastepesis ja pesiskoulu liikuttavat jälleen kesällä. Tule mukaan!
Impivaaran jp-hallissa nuoret miehet pääsivät pitkästä aikaa ottamaan pelituntumaa. Aamupäivällä myös tytöt pääsivät pelaamaan.DP
Pesiksen 100-v. Juhlavuosi aloitetaan tiistaina 4.1. Impivaarassa C-ikäisten peleillä. Mukana myös Turun oma C-poikien joukkue.
Turun yhdistelmäjoukkue Rusko-Paimio vahvistuksella pelasi tänään kaksi peliä.
Impivaaran jp-hallilla pelattiin junnujen turnaus ilman yleisöä.
Pesiksen 100-v. Juhlavuosi aloitetaan 4.1. Impivaarassa C-ikäisten peleillä. Mukana myös Turun oma C-poikien joukkue.
Tuttuun tapaan vuoden vaihteen tienoilla pelataan taas pesistä eri ikäisten joukkueiden kesken. D-poikien halliturnaus pelataan torstaina 30.12.2021 ja tyttöjen turnaus päivää myöhemmin. Mukana seuran D-pojat ja D-tytöt.
Itsenäisyyspäivänä julkaistiin tasavallan presidentin myöntämät uudet arvonimet. Varsinais-Suomeen myönnettiin kuusi arvonimeä.
Perinteinen palkintoristeily sai rinnalleen uuden konseptin tällä kertaa Pöytyän kotipesässä n. 200 hengen gaalassa. Tilaisuus oli hieno ja onnistunut ja meidänkin seuraan saatiin hieno palkinto.